GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθαρίζω την πόλη μου

Περιουσία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς είναι. Είναι όμως και δική μας .Τα ελλείμματα και τις ζημιές, εμείς τα πληρώνουμε. Η διοίκη...


Περιουσία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς είναι. Είναι όμως και δική μας .Τα ελλείμματα και τις ζημιές, εμείς τα πληρώνουμε.
Η διοίκηση των μέσων δεν προστατεύει τις στάσεις, ούτε τις πινακίδες ενημέρωσης των δρομολογίων.

Με μια απόφαση του συμβουλίου τους θα έσερναν εκεί που πρέπει τους καταστροφείς της περιουσίας του Λαού.
Κάποιοι θα πουν ‘’παρωνυχίδα είναι η μετατροπή των στάσεων σε μεσιτικά γραφεία’’. Εδώ ζωγραφίζουν και λερώνουν οι άσχετοι ολόκληρα τρένα και οι πινακίδες μας ενδιαφέρουν;
Η Διοίκηση ας μαζέψει λοιπόν αριθμούς τηλεφώνων, από τα ενοικιαστήρια και πωλητήρια και ας διασφαλίσει την καθαριότητα και το δικαίωμα ενημέρωσης των επιβατών.
Εμείς οι ίδιοι ας κάνουμε εκστρατεία αφαίρεσης όλων των αυτοκόλλητων που λερώνουν.
Σκίστε τα και πετάξτε τα στα σκουπίδια.
Αναγνώστης

1 σχόλιο

  1. Επειδή έχει ζέστη και ούτε εγώ αντέχω να γράφω πολλά, ούτε εσείς να διαβάζετε πολλά, ας τελειώσουμε με την τεράστια Αζερμπαϊτζανή επιτυχία του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ, με λίγες λέξεις.

    Λέξεις που δεν είναι δικές μου, αλλά προέρχονται από την ενημέρωση που έκαναν ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης και ο υφυπουργός, Ασημάκης Παπαγεωργίου για τον αγωγό ΤΑΡ.

    Πρώτον (και επιτυχέστερον): «Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του υπουργείου Οικονομικών, τα έσοδα του Δημοσίου από τη λειτουργία του αγωγού εκτιμώνται σε 320 εκατ. ευρώ, σε ορίζοντα δεκαπενταετίΑΣΣΣ.

    ΔΕΝ προβλέπεται από το Δημόσιο η είσπραξη τελών διέλευσηΣΣΣΣΣΣΣ,!!!

    Δεύτερον (και φοβάμαι επικινδυνότερο): «Δεσμευτήκαμε για ταχεία (fast track) ολοκλήρωση των διαδικασιών που απαιτούνται για την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών, δηλαδή μεταξύ άλλων τις απαλλοτριώσεις και την περιβαλλοντική αδειοδότηση.

    Ήδη, έχει συμφωνηθεί η συγκρότηση κοινής ομάδας εργασίας με εκπροσώπους της Κοινοπραξίας και των συναρμόδιων υπουργείων, η οποία σε δυο μήνες θα έχει καταλήξει στο χρονοδιάγραμμα του έργου».

    Τρίτον (και εις υγείαν του κορόιδου): «Στο αρχικό σχήμα του ΤΑΡ στο οποίο συμμετείχαν η ελβετική ΑΧΡΟ, η νορβηγική Statoil και η γερμανική Ε.ΟΝ εισέρχονται τα μέλη της κοινοπραξίας του Σαχ Ντενίζ (ΒΡ, Total και η αζέρικη Socar)».

    Δεν προσπαθώ να μειώσω το μέγεθος της επιτυχίας, διότι απλώς δεν υπάρχει καμία επιτυχία για την Ελλάδα.

    Συγχαρητήρια για την επιτυχία τους αξίζουν ΜΟΝΟ οι ΒΡ, Total, Socar, ΑΧΡΟ, Statoil και Ε.ΟΝ. καθώς και οι μέτοχοί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση