GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ολυμπιακή κόβει τις πτήσεις από Αθήνα προς Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη και Ρόδο...

"Φωτιά" στις αεροπορικές συγκοινωνίες βάζει η απόφαση της Ολυμπιακής Αεροπορίας η οποία διακόπτει από το φθινόπωρο τα δρομολόγι...

"Φωτιά" στις αεροπορικές συγκοινωνίες βάζει η απόφαση της Ολυμπιακής Αεροπορίας η οποία διακόπτει από το φθινόπωρο τα δρομολόγια από την Αθήνα για το Ηράκλειο, την Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, από τις 14 Οκτωβρίου σταματούν οι πτήσεις από Αθήνα προς Ηράκλειο και από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.
Νωρίτερα, μέσα στον Σεπτέμβριο η Ολυμπιακή Αεροπορία σταματά της πτήσεις της στο δρομολόγιο Αθήνα – Ρόδος.
Μάλιστα όπως ανακοίνωσε η εταιρεία όσοι έχουν βγάλει εισιτήρια από 13 Οκτωβρίου και μετά μπορούν να αλλάξουν ημερομηνία ή να τους επιστραφεί η αξία τους.
Σε επιστολές που ήδη έχουν αποσταλεί από την εταιρία σε συνεργάτες της, αναφέρονται τα εξής:
''Αγαπητοί συνεργάτες, Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι, από την 14η Οκτωβρίου 2013 οι πτήσεις από Αθήνα προς Ηράκλειο και από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη διακόπτονται.
Για τα εισιτήρια της ΟΑ που έχουν ήδη εκδοθεί για ταξίδια μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία μπορεί να επιστρέφεται η αξία τους στο σύνολό της, απευθείας μέσω των GDS (Refund notice), εφ' όσον τουλάχιστον ένα κουπόνι ATH/HER και vv ή ΑΤΗ/SKG και vv συμπεριλαμβάνεται.
Επιπλέον, και για όσους επιβάτες με εισιτήριο ΟΑ (050), που περιλαμβάνει διαδρομή ATH-HER και vv ή ΑΤΗ/SKG και vv, μετά την 13η Οκτωβρίου 2013, και δεν επιθυμούν να τους επιστραφεί η αξία του εισιτήριου τους, μπορείτε να βρείτε παρακάτω την διαδικασία επανέκδοσης, των συγκεκριμένων εισιτηρίων σε πτήσεις της AEGEAN (A3). Με αυτή την ευκαιρία, η Olympic Air, σας ευχαριστεί για την μέχρι τώρα συνεργασία σας''.

1 σχόλιο

  1. Oι χώρες, που για να αντιμετωπίσουν τα χρέη τους εκποιούν περιουσιακά τους στοιχεία αυτόδιαλύονται.

    Τις εκποιήσεις τις ονομάζουν ιδιωτικοποιήσεις. Από τα τέλη της δεκαετίας του '90, που με το ευρώ οι τραπεζίτες απέκτησαν τον έλεγχο της πολιτικής στην Ε.Ε., κυριαρχεί η νεοφιλελεύθερη αντίληψη για την οικονομία.

    Μία αντίληψη που στοχεύει στην εξάρθρωση του κοινωνικού κράτους και την παράδοσή του στο ιδιωτικό κεφάλαιο, ενώ παράλληλα αυτή η αντίληψη θεσμοθετεί την κοινωνικοποίηση των ζημιών του ιδιωτικού τομέα.

    Οι ιδιωτικοποιήσεις είναι από τα βασικά εργαλεία της νεοφιλελεύθερης πολιτικής που ακολουθεί συγκεκριμένα -τακτικά- βήματα.

    Πρώτα απαξιώνουμε με την προπαγάνδα τα χαρακτηριστικά ενός παραγωγικού και σε κάποιες περιπτώσεις κερδοφόρου τομέα, προσπαθούμε να τον μετατρέψουμε σε ελλειμματικό, τον φορτώνουμε στον προϋπολογισμό, συκοφαντούμε τους εργαζόμενους και μετά αφήνουμε την «κοινωνική μηχανική» να δουλέψει.

    Μετά είτε τον ξεπουλάμε στο όνομα αποφυγής ελλειμμάτων είτε τον κλαδεύουμε δίνοντας το φιλέτο των υπηρεσιών σε ιδιώτες...και τα ΣΚΑΤΑ στον ΛΑΌ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση