GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρές τέσσερις διαδηλώτριες στην Αίγυπτο

Τέσσερις γυναίκες, οι οποίες συμμετείχαν σε διαδήλωση υπέρ του ανατραπέντος προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι σκοτώθηκαν νωρίς σήμερ...

Τέσσερις γυναίκες, οι οποίες συμμετείχαν σε διαδήλωση υπέρ του ανατραπέντος προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι σκοτώθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί... στην πόλη Μανσούρα, στο δέλτα του Νείλου, όπως κατήγγειλαν στην ιστοσελίδα τους οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι.

«Το να σκοτώνονται γυναίκες με σφαίρες και μαχαίρια μπροστά στα μάτια του στρατού και της αστυνομίας αποτελεί ντροπή για τους οργανωτές του αιματηρού στρατιωτικού πραξικοπήματος και για όσους καλωσόρισαν ή παρέμειναν σιωπηλοί απέναντι στις καταστροφικές καταπατήσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», ανέφερε ο Έσαμ αλ Εριάν, υψηλόβαθμο στέλεχος της ισλαμικής οργάνωσης.

Μέχρι στιγμής η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημη πηγή.

Οι Μουσουλμάνοι Αδελφοί χαρακτηρίζουν πραξικόπημα την ανατροπή του Μόρσι και ορκίστηκαν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να αποκατασταθεί ο εκλεγμένος πρόεδρος στην εξουσία.

1 σχόλιο

  1. Πόσες φορές οι ίδιοι οι ισλαμοφασίστες δεν έχουν σκοτώσει δικούς τους ακόμα καο παιδιά για να πάρουν μαζί τους την κοινή γνώμη?
    Τώρα πιά σας πήρε χαμπάρι όλος ο κόσμος τι εγκληματίες είστε και το μέλλον σας είναι από κάτω από την γή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση