GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

''Θέλω απαντήσεις από τον κ. Σόιμπλε''

Μείζονα ερωτήματα έθεσε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, μιλώντας στον realfm 97,8 στον Γερμανό υπουργό Οικονομικ...


Μείζονα ερωτήματα έθεσε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, μιλώντας στον realfm 97,8 στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

"Τα ερωτήματα τα οποία θέτει η ίδια η ζωή και έχω την αυταπάτη ότι εκφράζω προς τον Σόιμπλε που έρχεται εδώ στην Ελλάδα είναι τα εξής: Έχει ή δεν έχει εξοφλήσει η Γερμανία αυτά που επιδίκασε η επιτροπή των Παρισιών, η 19μελης επιτροπή, το 1946; Τα έχει εξοφλήσει σε όλες τις χώρες; Ναι ή όχι; Γιατί εξαιρείται η Ελλάδα; Και την εξαίρεση την κάνει η Γερμανία",τόνισε ο κ. Γλέζος.

"Και το δεύτερο ερώτημα: Εξόφλησε το αναγκαστικό δάνειο και προς την Πολωνία και προς τη Γιουγκοσλαβία; Γιατί δεν το εξόφλησε προς την Ελλάδα. Γιατί αυτή η ειδική εξαίρεση προς την Ελλάδα;", προσέθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση