GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος: Διευρύνεται η Υπουργική Επιτροπή Υδρογονανθράκων

Το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο συνεδρίασε χθες υπό την Προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, στο Προεδρικό Μ...


Το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο συνεδρίασε χθες υπό την Προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, ενέκρινε τη διεύρυνση της Υπουργικής Επιτροπής Υδρογονανθράκων με τη συμμετοχή σε αυτήν και της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Στην Επιτροπή συμμετέχουν οι Υπουργοί: Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού (Πρόεδρος)- Οικονομικών και Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος.

Με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού εξουσιοδοτείται να καλεί στις συνεδρίες της πιο πάνω Υπουργικής Επιτροπής και οποιονδήποτε άλλο Υπουργό, του οποίου οι απόψεις δυνατόν να είναι χρήσιμες ή αναγκαίες, αναλόγως των προς συζήτηση θεμάτων της Υπουργικής Επιτροπής.

Η εν λόγω Υπουργική Επιτροπή συστάθηκε για να παρακολουθεί την πρόοδο και τις εξελίξεις σχετικά με τον εντοπισμό πετρελαίου και φυσικού αερίου, να συντονίζει τις ενέργειες που απαιτούνται και να λαμβάνει αποφάσεις για τρέχοντα ζητήματα, των οποίων η σοβαρότητα δεν απαιτεί απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
alithia.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση