GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τέσσερις μέρες ανοίγουν τα μνημεία της Χαλκίδας

Για να τα δουν ελεύθερα οι Χαλκιδέοι και επισκέπτες, ενώ υπάρχει και πρόγραμμα περιηγήσεων από αρχαιολόγους. Ο Σύλλογος πολιτών " ...

Για να τα δουν ελεύθερα οι Χαλκιδέοι και επισκέπτες, ενώ υπάρχει και πρόγραμμα περιηγήσεων από αρχαιολόγους. Ο Σύλλογος πολιτών " Το Κάστρο", σε συνεργασία με την 23η Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων ανοίγουν... τα Μνημεία της Χαλκίδας. Από την Τετάρτη 10 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 14 Ιουλίου θα είναι ανοιχτά πρωί (10-12) και απόγευμα (7-9).

Καθημερινά θα υπάρχουν και προγραμματισμένες περιηγήσεις από αρχαιολόγους της 23ης Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, το πρωί (10:00-10:45) και το απόγευμα (7:00-7:45).

Επίσης στις γειτονιές της παλαιάς πόλης, οι μαθητές του τμήματος Φωτογραφίας του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας θα παρουσιάσουν τις δικές τους αφηγήσεις,αντλώντας ερεθίσματα από τα αποτυπώματα του χθες και του σήμερα.
egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση