GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που ανέβασε με τον Μάκη Παντζόπουλο και το τρυφερό της μήνυμα...Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται για ένα ακ...


Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που ανέβασε με τον Μάκη Παντζόπουλο και το τρυφερό της μήνυμα...Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται για ένα ακόμα υπέροχο καλοκαίρι μαζί με τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο. Η όμορφη παρουσιάστρια, που σήμερα ολοκληρώνει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ετοιμάζεται για τις διακοπές της, χθες το βράδυ ανέβασε στον λογαριασμό της στο twitter για πρώτη φορά φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, Μάκη.
Η Ελένη, άλλωστε, είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει! Πρόσφατα, το ζευγάρι έκανε barbeque στην παραλία, μαζί με καλούς φίλους, απόλαυσε το μπάνιο στη θάλασσα, αλλά πόζαρε και στον φωτογραφικό φακό. Η όμορφη παρουσιάστρια λάμπει στο πλευρό του γοητευτικού επιχειρηματία, ενώ, όπως παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της δεν είναι πια η ίδια γυναίκα που ήταν στο παρελθόν.
Ζωγράφισε, μάλιστα, μία καρδιά στην άμμο, γράφοντας “I love you”, ενώ ανέβασε και μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο, με το τρυφερό μήνυμα “Καλό μας υπέροχο καλοκαίρι”.
Δείτε photo:

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση