GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι κοιλιακοί "φέτες" Ελληνίδας τραγουδίστριας! (Φωτό)

Η τραγουδίστρια διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz και σίγουρα τους κορυφαίους κοιλιακούς, ενώ είνα...


Η τραγουδίστρια διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz και σίγουρα τους κορυφαίους κοιλιακούς, ενώ είναι και πολύ ερωτευμένη τελευταία!
Όταν ακούς το όνομά της σχεδόν αυτόματα σκέφτεσαι πόσο θα ήθελες να είχες κι εσύ ένα κορμί σαν το δικό της. Και όχι άδικα, αφού η τραγουδίστρια διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz.

Μεγάλο της όπλο ο καλός μεταβολισμός και οι σωστές αναλογίες. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου όπως έχει δηλώσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της δεν κοπιάζει για να διατηρεί το σώμα της απλώς προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται τρεις φορές την εβδομάδα.

Η τραγουδίστρια μάλιστα η οποία εκτός των άλλων είναι γνωστή για τους σμιλευμένους κοιλιακούς της δήλωσε πως πλέον δεν κάνει πολλούς κοιλιακούς και βάρη γιατί δεν θέλει το σώμα της να γίνει αντρικό. Μια στιγμή από τη σημερινή της προπόνηση απαθανάτισε φίλος της Ειρήνης και η ίδια ανέβασε τη φωτογραφία στο twitter της.
Ποιά είναι μερικά από τα μυστικά της διατροφής της; 
Η Ειρήνη αποκαλύπτει πως έχει πάντα στην τσάντα της κάτι υγιεινό, όπωςμπάρες δημητριακών, ανάλατους ξηρούς καρπούς ή παστέλι, σε περίπτωση που την πιάσει λιγούρα. Επιπλέον, είναι κι εκείνη φαν τουσπιτικού τάπερ, αφού έτσι μπορεί να ξέρει τι υλικά περιέχει αυτό που τρώει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση