GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Λουκέτο» στον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Τσαγκαράδας

«Λουκέτο» μπαίνει από σήμερα στον εθελοντικό σταθμό Τσαγκαράδας, με εντολή της Κεντρικής Διοίκησης του Εθελοντικού Σώματος Ελλήνων Π...


«Λουκέτο» μπαίνει από σήμερα στον εθελοντικό σταθμό Τσαγκαράδας, με εντολή της Κεντρικής Διοίκησης του Εθελοντικού Σώματος Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών.

Όπως επισημαίνει διαταγή από την Κεντρική Διοίκηση του Ε.Σ.Ε.Π.Α. προς τον Εθελοντικό Σταθμό Ε.Σ.Ε.Π.Α. Τσαγκαράδας που υπογράφει ο κ. Νίκος Σαχινίδης Πρ.Δ.Σ. Ε.Σ.Ε.Π.Α. «εντέλλεστε να διακόψετε άμεσα την λειτουργία του σταθμού από σήμερα 21:30 28/07/2013», ενώ τους ζητά να προετοιμαστούν όλα τα οχήματα και οι εξοπλισμοί προκειμένου αύριο (σήμερα) στις 12.30 μ να παραληφθούν από τους αρμοδίους του σώματος.

Ως αιτιολόγηση της διακοπής λειτουργίας του Σταθμού αναφέρεται «η ασυνέπεια του Δήμου, στην διαγραφή όρων του πρωτοκόλλου συνεργασίας που δεν υπεγράφη από το Δήμο, καθώς και τη μη καταβολή των χρημάτων που προορίζονται για την ασφάλιση και τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων».

Σύμφωνα με τη Διοίκηση του ΕΣΕΠΑ «η διορία που έχουμε για να καταβάλουμε τα τέλη και τις ασφάλειες των οχημάτων και των τελών κυκλοφορίας λήγει στις 31 Ιουλίου 2013.

Έχουμε δαπανήσει τεραστία ποσά σε σχέση με τις δυνατότητές μας, προκειμένου να κρατήσουμε τον ιστορικό αυτό σταθμό του ΕΣΕΠΑ στο Πήλιο σε λειτουργία».

Τέλος, δε λείπουν οι αιχμές κατά του Δήμου, που η διοίκηση της ΕΣΕΠΑ τονίζει ότι «θεωρεί ότι δεν έχει καμία ευθύνη και ότι πρέπει να δαπανούμε εμείς για αυτόν, να δουλεύουμε εμείς για αυτόν ως εθελοντική οργάνωση για να είναι ασφαλής".

Τέλος, η Διοίκηση της ΕΣΕΠΑ, ζητά να ενημερωθεί άμεσα για την εξέλιξη το Πυροσβεστικό Σώμα.

Σημειώνεται ότι τη διαταγή της ΕΣΕΠΑ υπογράφει ο πρόεδρος του ΔΣ του Εθελοντικού Σώματος Νίκος Σαχανίδης.

magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση