GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοινή δήλωση τριών βουλευτών για τον Παπουτσή...

Το Γραφείο Τύπου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος  αποστέλλει την κοινή ανακοίνωση του ΓΓ του ΧΡΙ.Κ.Ε. και Ανεξάρτητου Βουλευτή...

Το Γραφείο Τύπου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος  αποστέλλει την κοινή ανακοίνωση του ΓΓ του ΧΡΙ.Κ.Ε. και Ανεξάρτητου Βουλευτή Αχαΐας Ν. Νικολόπουλου, καθώς και των Βουλευτών της «Νέας Μέρας» . Γ.Κουράκου και Ν.Σταυρογιάννη, σχετικά με τον διορισμό του κ. Χ. Παπουτσή ως εκπροσώπου της χώρας στην Παγκόσμια Τράπεζα:
«Ο Σαμαράς αξιοποιεί τα διεφθαρμένα υλικά του ΠΑΣΟΚ» 
«Την ώρα που το σύνολο του Ελληνικού λαού δοκιμάζεται, που ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης δηλώνει ανερυθρίαστα ότι θα υπερασπιστεί τη δικαιοσύνη στο μέτρο που του επιτρέπουν οι περιστάσεις, σχετικά με τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, η Κυβέρνηση συνεχίζει να λειτουργεί στα πρότυπα της αποτυχημένης μεταπολιτευτικής κομματοκρατίας. Η Κυβέρνηση του Α. Σαμαρά αποκαθιστά το φθαρμένο σύστημα του ΠΑΣΟΚ διορίζοντας τον κ. Παπουτσή ως εκπρόσωπο της χώρας στην Παγκόσμια Τράπεζα. Ο Υπουργός του «Σάμινα», «αξιοκρατικά», αποκαθίσταται στην πιο κρίσιμη για τη χώρα περίοδο σε μια εξόχως τεχνοκρατική θέση.
Το ρητό του «άρχειν δια του παραδείγματος» φαντάζει άγνωστο στον κ. Σαμαρά που ιεραρχεί ως προτεραιότητα τις ενδοκυβερνητικές ισορροπίες ώστε να παρατείνει τον Πρωθυπουργικό του βίο».

2 σχόλια

  1. Εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών στην Κρήτη ο Βενιζέλος...πόσο είναι το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ 7% ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..


    Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και εν μέσω αντιδράσεων συνεχίζεται η περιοδεία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης στη Κρήτη, Ευάγγελου Βενιζέλου.

    Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και εν μέσω έντονων αντιδράσεων συνεχίζεται η περιοδεία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου στη Κρήτη.{{τέσσερις διμοιρίες ΜΑΤ}} για την ΚΡΗΤΉ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!

    Στο Αρκαλοχώρι ο κ. Βενιζέλος έφτασε αργά το βράδυ με καθυστέρηση και κάτω από τις αποδοκιμασίες εργαζομένων στους Δήμους Μινώα Πεδιάδος και Βιάννου....ΈΦΥΓΕ ΑΠΌ ΕΔΩ ..{τον φυγάδευσαν}


    Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους πέταξαν μπουκάλια την ώρα που ο κ. Βενιζέλος έβγαινε από το αυτοκίνητό του, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που προχώρησαν και σε προσαγωγές παρουσία μάλιστα του Γενικού Αστυνομικού διευθυντή Κρήτης.

    Ο κ. Βενιζέλος δεν μίλησε και αποχώρησε αφού κατάφερε να έχει ολιγόλεπτη συνάντηση τον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, με το δήμαρχο καθώς και άλλους φορείς.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έστειλε τόνισε ότι δεν θα υπάρξουν νέες περικοπές σε εισοδήματα, μισθούς και συντάξεις.

    Όπως δήλωσε θεωρεί ότι η κυβέρνηση οφείλει να πείσει πως είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις και πολιτικές που δίνουν στους Έλληνες ένα διαφορετικό κράτος.

    Και πιστεύει ότι σ' αυτό το σημείο θα κριθεί και η αποτελεσματικότητα της συγκυβέρνησης.

    ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΦΌΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΣ ΈΝΑ ΜΠΟΥΚΆΛΙ ΝΕΡΌ , ΆΛΛΑ ΈΝΑ ΜΑΣΟΎΡΙ ΔΥΝΑΜΊΤΗ...Η ΚΡΗΤΗ {ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ} ΑΝ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΆΤΑ ΟΎΤΕ ΤΑ ΕΚΑΜ ΟΎΤΕ ΤΑ ΜΑΤ ΟΎΤΕ ΤΑ ΟΥΚ..

    ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΣΑΣ ΝΟΥΔΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΞΈΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΆΝΕ...ΟΥΣΤΤΤ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ..ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί μου κκ Βουλευτές, ο Κ Σαμαράς τη δουλειά του κάνει...Θα ρωτήσω εγώ ΓΙΑΤΙ δεν τον ΡΙΧΝΟΥΝ η Ντόρα ο Κυριάκος και μερικοί δικοί τους Βουλευτές για να γράψουν ένα ΝΕΟ Κεφάλαιο στην ιστορία μας;
    Ρωτάω ο αφελής, Γιατί δεν το κάνουν;
    Να περιμένω απάντηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση