GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διευκρινίσεις για το χαράτσι κοινόχρηστ​ων χώρων...

Το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση σημειώνοντας πως στις περιπτώσεις που σε λογαριασμούς κατανάλωσης ηλεκτρι...


Το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση σημειώνοντας πως στις περιπτώσεις που σε λογαριασμούς κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος έχει υπολογισθεί Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων για κοινόχρηστους χώρους, έχει ήδη δοθεί εντολή ώστε η τακτοποίηση των υποθέσεων να γίνει χωρίς ταλαιπωρία των πολιτών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ΔΕΗ θα σταματήσει την αποστολή των λογαριασμών με ΕΕΤΑ στις περιπτώσεις αυτές. Έτσι η συντριπτική πλειοψηφία των περίπου 130.000 περιπτώσεων δεν θα επηρεαστεί. Για όσους έχουν λάβει ήδη λογαριασμό με ΕΕΤΑ θα γίνει μείωση του ποσού στον επόμενο λογαριασμό. Έτσι δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτε ανεξαρτήτως αν εξόφλησαν ή όχι το λογαριασμό τους, οι πολίτες. Όσοι όμως δεν τον έχουν πληρώσει, μπορούν να εξοφλήσουν τον λογαριασμό χωρίς το ΕΕΤΑ, αναφέρει το ΥΠΟΙΚ.

Σημειώνεται πως το ζήτημα δημιουργήθηκε από την λανθασμένη αναγραφή της απαλλαγής στους λογαριασμούς της ΔΕΗ (λάθος πιστοποιητικό από τους Δήμους).
apospasma.gr

1 σχόλιο

  1. Ρε σεις ,η κοσα νοστρα ηταν νηπιαγωγείου μπροστά σε σας,ΑΠΑΤΕΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση