GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κομπογιαννίτες στις παραλίες!

Η εικόνα είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους μας… Παράνομοι μετανάστες ως επί τω πλείστον διαφόρων εθνικοτήτων περιφέρονται στις ακτές π...


Η εικόνα είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους μας… Παράνομοι μετανάστες ως επί τω πλείστον διαφόρων εθνικοτήτων περιφέρονται στις ακτές πουλώντας από καπέλα ρολόγια έως CD/DVD και σίγουρα δεν βελτιώνουν καθόλου την εικόνα των νησιών προς τα έξω. Και μάλιστα ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Συν τοις άλλοις εδώ και μερικά χρόνια το μεγαλύτερο πρόβλημα που κατά την γνώμη μου, και φυσικά πολλών άλλον που έχω συζητήσει έχουν προστεθεί πολλοί ασιάτες υπήκοοι, με την πρώτη ξαπλώστρα που απλωθεί στην παραλία δεκάδες Κινέζοι και Κινέζες οι οποίοι δρουν ανενόχλητοι προσφέροντας υπηρεσίες μασάζ στους λουόμενους έναντι αμοιβής 15 και 20 ευρώ για τριάντα περίπου λεπτά ,χωρίς χαρτιά τα οποία να μπορούν να μείνουν Ελλάδα ,χωρίς βιβλιάριο υγείας, χωρίς να ξέρουν τι κάνουν ,(καμία τεχνική)δηλαδή κομπογιαννίτες με διάφορα λάδια αμφιβόλου ποιότητας.

Χωρίς το όνομα ,χωρίς τη χώρα προέλευσης ,χωρίς τον κατάλογο συστατικών χωρίς την ημερομηνία μέχρι την οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα προϊόντα χωρίς τον κατάλογο συστατικών, δηλαδή οποιαδήποτε ουσία ή μείγμα που χρησιμοποιείται σκόπιμα στο καλλυντικό προϊόν κατά τη διαδικασία παρασκευής.

Στο τελείωμα του υποτιθέμενου μασάζ να πλένουν τα χεριά τους στην θάλασσα και μετά ο επόμενος, αλλά και το πιο σοβαρό από όλα να κάνουν την ημέρα ο καθένας έως και 150 η 200 ευρώ χωρίς να πληρώνουν ένα ευρώ στο κράτος να παίρνουν τα χρήματα από την Ελλάδα και να πηγαίνουν στην Κινά η όπου αλλού, αλλά εμείς στην Ελλάδα πρέπει να πληρώνουμε φόρους ώστε να βοηθήσουμε την χώρα μας να βγούμε από την κρίση . Και δεν ξέρετε και το πιο σοβαρό δεν λείπουν οι παρεξηγήσεις όχι μόνο μεταξύ λουόμενων και μασέζ αλλά και μεταξύ των ίδιων των ασιατών σε μία προσπάθεια να έχουν καλύτερο πόστο και περισσότερους πελάτες,αφού κοροϊδέψουν τον πελάτη με το υποτιθέμενο μασάζ όταν τους κάνουμε καμιά παρατήρηση πλέον δεν είμαστε φίλοι τους και σε αρκετές περιπτώσεις υπάρχουν και απειλές προς εμάς, βέβαια ο τουρίστας δεν μπορεί να ηρεμήσει στην παραλία γιατί κάθε 5 λεπτά με μαθηματική ακρίβεια κάποιος Κινέζος περνά και ενοχλεί για μασάζ ,είτε διαβάζει βιβλίο είτε κοιμάται, θα τον ξυπνήσουν για να του πουλήσουν της παροχές τους ,πολλοί από τους τουρίστες δυσανασχετούν και κάνουν παράπονα για την συμπεριφορά των κινέζων ακόμη και για τους στοιχειώδες κανόνες υγιεινής . Με ένα απλό λογαριασμό κάνοντας την ημέρα από 500 έως και 800 ευρώ την ημέρα στην παραλία πιστεύω ότι αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να μείνουν στο μέρος μας σε διάφορα μπαρ η εστιατόρια η σουπερ μάρκετ η όπου αλλού, σε νόμιμους βιοπαλαιστές που δίνουν δουλεία σε άλλες οικογένειες και πληρώνουν τους φόρους τους . Θέλω να ζητήσω συγγνώμη εκ τον προτέρων για την παρακάτω έκφραση που θα χρησιμοποιήσω αλλά νομίζω που βάλαμε ντ@β@τζήδες στον ίδιο μας τον τόπο, χωρίς να το έχουν καταλάβει πολλοί από εμάς ,πριν είναι πολύ αργά θα πρέπει να κάνουμε κάτι όλοι μαζί για τον τόπο μας πριν φύγουν τα παιδιά μας από τον τόπο τους, πριν μας κάνουν να μετακομίσουμε και εμείς και μείνουν αυτοί .Τέλος πάντων ας μεριμνήσουν κάποιοι (υπεύθυνοι) για αυτόν τον τόπο ,η εκτός από τα λιμάνια ,έχουν πουλήσει και της παραλίες και δεν μας το λένε.
 Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση