GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχονται τα εσώρουχα από τις ''Πενήντα αποχρώσεις του γκρι ''

Πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε λίγο καιρό Οι περισσότερες γυναίκες έχουν ήδη διαβάσει το βιβλίο, τώρα όμως μπορούν να φορέσουν και τα σωσ...

Πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε λίγο καιρό
Οι περισσότερες γυναίκες έχουν ήδη διαβάσει το βιβλίο, τώρα όμως μπορούν να φορέσουν και τα σωστά… εσώρουχα μιας και οι «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» παρουσίασαν τη δική του συλλογή εσωρούχων.


Η σειρά περιλαμβάνει σέξι σουτιέν και σύνολα για τις γυναίκες, ενώ δεν αφήνει ούτε τους άντρες παραπονεμένους μια και υπάρχουν και αντρικά μπόξερ εμπνευσμένα από τον Christian Grey.
Η βρετανική εταιρεία εσωρούχων BlueBella συνεργάστηκε με τον συγγραφέα E. L. James για τη δημιουργία της συλλογής, παίρνοντας έμπνευση από τις σελίδες του bestseller.


Μάλιστα, σε κάποια εσώρουχα υπάρχουν κεντημένες στο ύφασμα και χαρακτηριστικές φράσεις του βιβλίου, όπως το «laters baby» and «You. Are. Mine.». Υπάρχουν, επίσης, σύνολα baby doll, δαντελένια εσώρουχα και σετ από μεταξωτό σατέν.
Η συλλογή θα παρουσιαστεί στο Moda Lingerie & Swimwear Show στο NEC του Μπέρμιγχαμ τον Αύγουστο και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμο στην αγορά, σε τιμές που κυμαίνονται από £ 12 μέχρι £ 40.


Η Emily Bendell, διευθύνων σύμβουλος και ιδρύτρια της BlueBella, δήλωσε: «Το φαινόμενο ‘Πενήντα αποχρώσεις του γκρι’ ωφέλησε αρκετά τις δραστηριότητές μας και τα βιβλία έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αλλαγή των αντιλήψεων ως προς τον αισθησιασμό της γυναίκας. Αυτός είναι και ο πυρήνας για το όραμά μας, γι’ αυτό θεωρούμε ότι αυτή είναι μια τέλεια συνεργασία».

Η δεύτερη συλλογή αναμένεται στα καταστήματα το επόμενο καλοκαίρι για να συμπέσει με την προβολή της πολυαναμενόμενης ταινίας.

Protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση