GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διακοπές στην Ιο κάνει ο Γ. Παπανδρέου...

Μετά τις Σπέτσες και τη Σέριφο, ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές και τα μπάνια του στην Ιο. Χαλαρός και μακριά...


Μετά τις Σπέτσες και τη Σέριφο, ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές και τα μπάνια του στην Ιο. Χαλαρός και μακριά τις υποχρεώσεις του ο πρώην πρωθυπουργός εθεάθη παρέα με τη σύζυγό του ν' απολαμβάνει τον ήλιο στην παραλία Μυλοπότα στην Ιο.







Φωτογραφίες: Newsbeast

2 σχόλια

  1. Ο κυριος λεφτα υπαρχουν, ο κυριος καταστροφη απολαμβανει τα δεδουλευμενα του πανω στις αυτοκτονιες και στον ολεθρο που εσπειρε στην Ελλαδα.

    Ο κυριος we need a global goverment ο κυριος εκφραστης των πιο σκοτεινων και σκιωδων ανθρωπων στην Ελλαδα με τα πιο υπουλα και βρωμικα σχεδια για αυτην.
    Ο ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΗΣ των συσσιτιων των λιποθυμιων παιδιων της απαλειψης της παιδείας κα της υγείας ο ολετηρας του αισχους με ησυχη συνειδηση συνεχιζει να ζει σαν να μην τρεχει τιποτε.
    Ενα αποβλακωμενο και ξιπασμενο ανθρωποειδες που στα χερια του εγιναν παιχνιδι 10 εκατ ψυχες ανθρωπων και ακομα ενας δικαστης ενας ανθρωπος του νομου δεν ΥΠΑΡΧΕΙ σε αυτη την χωρα να απαγγειλει κατηγοριες για εγκληματα που διεπραξε εις βαρος ολων μας αυτο το αχυρενιο κατασκευασμα.
    Ακομα τον κοιτουν και δεχονται τα ψευδη του τις απατες του σχετικα με την καρασπαταληση χρηματων του λαου προς οφελος του και τριτων.
    ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.

    Τα σκατα τα πετανε στον βοθρο και οχι κατω απο το χαλι ψεκαζωντας αρωματικα γυρω γυρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμμια Μερκελ και κανενας Σοιμπλε δεν πατουσαν εδω τα βρωμοποδαρα τους αν δεν το επετρεπαν τομαρια σαν και αυτον.

    Η Ελλαδα παντα μεσα της εκρυβε προδοτες δοσιλογους κουκουλοφορους ταγματασφαλιτες ρουφιανους χαφιεδες πουλημενα τομαρια και συνεργατες καθε κατακτητη.
    Τα ιστορικα παραδειγματα πολλα και δυστυχως δεν μας διδαξαν τιποτε.

    Βιβλια και γραπτα κειμενα μας εφιστουσαν την προσοχη για ολα αυτα αλλα εμεις με οπλο τον εγκληματικο ωχαδερφισμο τραβηξαμε και τραβαμε τον δρομο της αποβλακωμενης ηλιθιοτητας μας.

    Θα δικαιωνουμε σαν λαος την ρηση των απατεωνων και του συναφιου παρασιτων σαν του κυριου στην φωτογραφια οτι " τα κοροιδα και οι μαλακες ειναι σαν την λερναια υδρα ενα κεφαλι κοβεις δεκα βγαινουν αλλιως δεν θα υπηρχαμε εμεις να ζουμε εις βαρος τους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση