GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Δύο άτομα τραυματίστηκαν όταν τούμπαρε αυτοκίνητο

Δύο άτομα τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να ξεπαρκάρει από την υπό κατασκευή οδό Παντανάσσης,...

Δύο άτομα τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να ξεπαρκάρει από την υπό κατασκευή οδό Παντανάσσης, δίπλα από... την εκκλησία, έπεσε σε βαθιά λακκούβα και τούμπαρε.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τη 1.00 σήμερα το μεσημέρι στον υπό κατασκευή πεζόδρομο, δίπλα ακριβώς από την εκκλησία Παντάνασσα.

Όπως υποστηρίζει η οδηγός, προσπάθησε να κάνει όπισθεν για να βγάλει το αυτοκίνητο από εκεί που το είχε σταθμεύσει, όμως όταν έπεσε στη λακκούβα δεν μπορούσε να βγει και πάτησε γκάζι. Αυτό είχε αντίθετο αποτέλεσμα και το όχημα βρέθηκε ανάποδα.
Τραυματίστηκε η οδηγός και ο γιος της που ήταν συνοδηγός, τον οποίο και παρέλαβε ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ τα δύο άτομα βοήθησαν για να βγουν από το τουμπαρισμένο όχημα περίοικοι.

Στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση