GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΤΕ το ημερολόγιο της Βίκυς Σταμάτη στον Κορυδαλλό!

Η σύζυγος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, έδωσε στη δημοσιότητα σελίδες από...


Η σύζυγος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, έδωσε στη δημοσιότητα σελίδες από...

το ημερολόγιό της, στο οποίο καταγράφει τα συναισθήματά της για την κατάσταση που βιώνει ως κρατούμενη εδώ και 14 μήνες στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Στόχος της κατηγορούμενης είναι να επικοινωνήσει με τον 7χρονο γιο της, ο οποίος ζει με τους υπερήλικες γονείς της όλο αυτό το διάστημα που κρατείται.

Στις χειρόγραφες σημειώσεις, που αποτελούν κατάθεση ψυχής της συζύγου του πρώην υπουργού, η Βίκυ Σταμάτη, υποστηρίζει ότι βρέθηκε στη φυλακή για πράξεις που αγνοεί, αναφέροντας, μεταξύ άλλων:

«Είτε το θέλουμε είτε όχι, η ζωή περιλαμβάνει συχνά μη αναστρέψιμες, αναπόφευκτες καταστάσεις. Πόσο μπορούμε να σταθούμε άξιοι των δυσκολιών μας και να τις "κουβαλήσουμε" διατηρώντας την αξιοπρέπειά μας και την αίσθηση για την αξία και το νόημα της ύπαρξής μας;

Στην κατάσταση του αρχικού σοκ ο πενθών ο άνθρωπος έχει ανάγκη να εκφράσει το παραλήρημά του, που στην ουσία κρύβει τη βαθιά του θλίψη. Είχα ανάγκη να προσπαθήσω να "χωρέσω" την ένταση και το παράλογο... των όσων βιώνουμε, βιώσαμε...»

Όπως αναφέρει η Ralnews που δημοσιεύει αποσπάσματα από το ημερολόγιο, η Βίκυ Σταμάτη χαρακτηρίζει την μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε «ακρωτηριασμό» και προσθέτει::«Πριν χρόνια, στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί, ο γυναικολόγος μου μού είχε πει: "εγγυώμαι για την τεκνοποίηση, δεν εγγυώμαι για την υγεία των μαστών σας." Κι αυτό γιατί αναγκάστηκα να υποβληθώ σε απανωτές ορμονικές θεραπείες για να αποκτήσω το γιο μου. Εγώ απάντησα τότε ότι θέλω να γίνω μάνα με κάθε θυσία. Και τον αγνόησα».



directnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση