GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα ψηφίσουν Σηφουνάκης και Κυριαζίδης;

Μίνι συναγερμός επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, για τους βουλευτές που ενδεχομένως, δεν δώσουν το "παρών" για να ψηφ...

Μίνι συναγερμός επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, για τους βουλευτές που ενδεχομένως, δεν δώσουν το "παρών" για να ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο.
Ο Νίκος Σηφουνάκης, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, εισήχθη στο νοσοκομείο και αρχικά είχε δηλώσει ότι δεν θα πάει στην Βουλή για να ψηφίσει. Όπως μετέδωσε το Mega, πριν απο λίγο, ο ίδιος επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Ρήγα και του είπε να τον ειδοποιήσει δέκα λεπτά πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας, έτσι ώστε να φύγει απο το νοσοκομείο, να πάει να ψηφίσει, και να επιστρέψει στο νοσοκομείο.
Μεγάλες προσπάθειες καταβάλλονται, ώστε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, του νομού Δράμας Νίκος Κυριαζίδης, να έρθει να ψηφίσει. Ο βουλευτής έχασε σήμερα τη μητέρα του, οπότε θεωρείται δύσκολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση