GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορύφωση του θράσους...

Από τον Μιχάλη Καρχιμάκη.  Η δεξια σήμερα δια του κ. Αριστερονυνδεξιου εκπροσώπου του κ. Σαμαρά κ. Λαζαρίδη συνεχίζει να προκαλεί ως ...

Από τον Μιχάλη Καρχιμάκη. 
Η δεξια σήμερα δια του κ. Αριστερονυνδεξιου εκπροσώπου του κ. Σαμαρά κ. Λαζαρίδη συνεχίζει να προκαλεί ως προέκταση του κ Βοριδη.
 Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι αυτοί οι τύποι είναι και ΑΣΕΒΕΙΣ και προσβλητικόι,ανήθικοι, και απρεπείς .
επιβεβαιώνεται ,ότι η μη σκληρή ,επίσημη και καθαρή αντίδραση απο την ηγεσία του Πα.σο.κ στις προσβολές στο πρόσωπο του ιδρυτή μας,δινει τα περιθωρια της κορυφωσης του θράσους της ανηθικοτητας, της προσβολης και της απρεπειας απέναντι μας .
Καλω το ΠΑΣΟΚ επίσημα και θεσμικά να υπερασπιστεί τον ιδρυτή μας τον Ανδρεα Παπανδρεου ,το έργο του την προσφορά του και να συγκρουστεί με τους διαχρονικους υπονομευτες της χώρας και των ανθρώπων αυτου του τόπου .
Την χώρα κ.Λαζαρίδη την κατέστρεψε η δεξια ...Και διάφορα αριστερόδεξια παράσιτα του τύπου και της φυσιογνωμίας της δικής σας και του αρχηγού σας .



1 σχόλιο

  1. Από αχθοφορο της Ο.Α.σ έκανε βουλευτή,πρέπει να κοιμάσαι με την φωτογραφία του αγκαλιά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση