GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόοδο στην ελληνική προσπάθεια διαπιστώνει ο Γιοχάνες Χαν

Για αισθητή βελτίωση της κατάστασης στην Ελλάδα κάνει λόγος ο επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενωσης, Γιοχάνες Χαν,...


Για αισθητή βελτίωση της κατάστασης στην Ελλάδα κάνει λόγος ο επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενωσης, Γιοχάνες Χαν, φέροντας ως παράδειγμα την εντυπωσιακή αύξηση στον τουρισμό το φετινό καλοκαίρι.

Σε συνέντευξή του στη δημόσια Αυστριακή Ραδιοφωνία, ο κ. Χαν, ο οποίος βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα για συνομιλίες με μέλη της ελληνικής κυβέρνησης, είπε επίσης πως έχουν διατεθεί σχετικά πολλά χρήματα από τα κοινοτικά ταμεία για την ενίσχυση και χρηματοδότηση μικρών και μέσων επιχειρήσεων στη χώρα. Σημείωσε, ωστόσο, ότι ίσως αυτά δεν έχουν απορροφηθεί στον βαθμό που ο ίδιος θα επιθυμούσε.

Ο ευρωπαίος αξιωματούχος τόνισε ακόμη πως θα πρέπει να ληφθεί υπόψη πως στην αρχή της κρίσης ένας στους τρεις Ελληνες απασχολούνταν στον δημόσιο τομέα, γεγονός που, όπως είπε, «δεν μπορεί να συνεχιστεί στο μέλλον». Ανέφερε δε πως από την πλευρά της Ε.Ε. υπάρχουν, για παράδειγμα, μικροδάνεια, τα οποία απευθύνονται σε πρόσωπα που θέλουν να γίνουν ελεύθεροι επαγγελματίες με μια δική τους επιχείρηση και προς τούτο χρειάζεται κάποια αισιοδοξία, την οποία ο ίδιος βλέπει να υπάρχει.

Να σημειώσουμε, πάντως, πως ο κ. Χαν απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα «μήπως είναι πολλά αυτά που απαιτούνται από τους Ελληνες», ενώ εμφανίστηκε επιφυλακτικός και στα ερωτήματα ως προς την ανάγκη νέας διαγραφής ελληνικού χρέους και ως προς τον ρόλο που παίζουν οι επικείμενες γερμανικές εκλογές του Σεπτεμβρίου. iapopsi.gr

1 σχόλιο

  1. επιτέλους!!
    Θα αναλάβει καμιά σοβαρή ομάδα 20 ατόμων να μελετήσουν και να μας πουν το τι έχουμε[έχουν] υπογράψει στις διάφορες συνθήκες - Μάαστριχ, 2002, κλπ - οι διάφοροι κυβερνώντες μας και το τι μας επιτρέπεται να κάνουμε και τι δεν μας επιτρέπεται!!
    Από δημοσιογραφικής απόψεως, θα αναλάβει καμιά σοβαρή ομάδα δημοσιογράφων να πάρουν 10-20 συνεντεύξεις από ξένες χώρες αλλά και από τα Ελληνικά κόμματα, θέτοντας συγκεκριμένα ερωτήματα για το τι ακριβώς συμβαίνει στην χώρα μας, μπας και καταλάβουμε και εμείς το τι μπορούμε να κάνουμε.
    4 χρόνια τώρα δεν έχω δει καμία κίνηση βρε παιδιά που να λέει ότι φτιάξαμε αυτήν την μονάδα που θα παράγει παντελόνια και μπλούζες ή λάμπες ή ζωοτροφές ή ... και θα απασχολεί 50 άτομα η κάθε μία.
    Καθόμαστε και κοιτάμε άπρακτοι.
    Περιμένουμε να μας σώσουν οι καταστροφείς μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση