GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ηλεκτρονική κάρτα θα ελέγχονται οι εκπαιδευτικοί

Ηλεκτρονική κάρτα εγκαθιστά το υπουργείο Παιδείας σε όλα τα σχολεία από το Σεπτέμβριο για να ελέγχει την παρουσία των εκπαιδευτικών....


Ηλεκτρονική κάρτα εγκαθιστά το υπουργείο Παιδείας σε όλα τα σχολεία από το Σεπτέμβριο για να ελέγχει την παρουσία των εκπαιδευτικών.
«Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια θα γνωρίζει το υπουργείο Παιδείας ποιος εργάζεται, που και πόσο» δηλώνει στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.
Ο κ. Αρβανιτόπουλος αναφέρει ότι οι περιπτώσεις εκπαιδευτικών εκτός τάξης είναι πολύ λίγες και δεν μπορούν να στιγματίζουν τους Έλληνες εκπαιδευτικούς. Τον Σεπτέμβριο σημειώνει θα προωθηθούν οι μετατάξεις 4.933 εκπαιδευτικών από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Προαναγγέλλει αλλαγές για τους αποσπασμένους στο υπουργείο και τα Δημόσια ΙΕΚ καθώς όπως σημειώνει, «έχουν επιλεγεί χωρίς κριτήρια».
Διαβεβαιώνει ότι παρά την κατάργηση ειδικοτήτων των ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ οι 13.165 μαθητές της σχολικής χρονιάς 2012-2013 που έχουν επιλέξει αυτές τις ειδικότητες «θα ολοκληρώσουν απρόσκοπτα τις σπουδές τους».

2 σχόλια

  1. ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΥΤΟ!
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΣΥΧΑΣΑ!

    ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!
    ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΑΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΤΟΙΒΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ 35 ΚΑΙ 40 ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΥΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ! ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΘΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΡΤΑ! ΛΥΘΗΚΕ !


    ΟΠΩΣ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ, ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑ!

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΛ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ, ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ...

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση