GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Και χρωστάνε και ζητάνε και το βόδι»

Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. έχει για μήνες απλήρωτους τους κτηνοτρόφους, τους έχει οδηγήσει σε αδιέξοδα και απόγνωση, τους στερεί τη δυνατότητα όχ...


Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. έχει για μήνες απλήρωτους τους κτηνοτρόφους, τους έχει οδηγήσει σε αδιέξοδα και απόγνωση, τους στερεί τη δυνατότητα όχι μόνο να ζουν σαν άνθρωποι αλλά τους υπονομεύει τη δυνατότητα να...
συντηρούν στοιχειωδώς το ζωικό κεφάλαιο και τις υποδομές τους, με συνέπεια την ακόμη μεγαλύτερη καταστροφή της ελληνικής κτηνοτροφίας και την εξάρτηση της χώρας, σε τομέα που θα μπορούσε να είναι αυτάρκης και εξαγωγική.

Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. αφήνοντας απλήρωτους και εκμεταλλευόμενη τους κτηνοτρόφους, τους αποκλείει από τη δυνατότητα να έχουν παρουσία σαν καταναλωτές στις αγορές της περιοχής τους, με άμεση συνέπεια τα λουκέτα στα μικρομάγαζα και το στέγνωμα της αγοράς.

Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. προσβάλει, προκαλεί και εμπαίζει τα άμεσα και έμμεσα θύματα της αφερεγγυότητάς της, απευθύνοντας επιστολές στα Επιμελητήρια για παρεμβάσεις τους στην αγορά για λίστα εκπτωτικών καταστημάτων υπέρ των απλήρωτων από την ίδια κτηνοτρόφων.

Αφού πρώτα σε κάψω μετά θα σε αλείψω λάδι, λέει ο λαός μας για τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές.

Επιμελητήρια, νομικά πρόσωπα, συμβουλευτικά όργανα του κράτους!!!

Παριστάνουν τα ταχυδρομικά περιστέρια.

Διακινούν προς Συλλόγους την επιστολή του θύτη που ζητά και τα ρέστα από το θύμα.

Δεν την απαντούν, δεν την σχολιάζουν, δεν τοποθετούνται.

Γιατί;

→ δεν τους αφορά ο απλήρωτος κτηνοτρόφος;

→ δεν τους νοιάζει η ύφεση στην αγορά;

→ συμφωνούν; αγοράζω, δεν πληρώνω, πουλάω και κερδίζω;

Βέβαια είναι γνωστό ότι τα Επιμελητήρια πάντα βρίσκονταν απέναντι από τους εργαζόμενους και στο πλευρό αυτών που τους εκμεταλλεύονταν.

Πάντα διεκδικούσαν και υπερασπίζονταν προνόμια για τους εργοδότες και μειωμένα δικαιώματα για τους εργαζόμενους.

Στην περίπτωση της ΔΩΔΩΝΗΣ Α.Ε. όμως, το να περιφέρουν την απαράδεκτη επιστολή της, αποτελεί πρόκληση πέραν των άλλων και για τους χιλιάδες μικρούς αυτοαπασχολούμενους, που υποχρεωτικά είναι μέλη των Επιμελητηρίων και θεωρητικά τουλάχιστον θα έπρεπε να τα απασχολεί η επιβίωσή τους.

Αυτό και μόνο θα αρκούσε – αν τους ένοιαζε η μικρή επιχείρηση – όχι μόνο να αρνηθούν και να στηλιτεύσουν την προκλητική επιστολή της ΔΩΔΩΝΗΣ Α.Ε. αλλά να πάρουν πρωτοβουλίες να πληρωθούν και να πληρώνονται κανονικά οι χειμαζόμενοι κτηνοτρόφοι, γεγονός που θα είχε άμεσα θετικά αποτελέσματα στην αγορά και θα απέτρεπε ή τουλάχιστον θα καθυστερούσε κάποια λουκέτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση