GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Μήνυμα σε βουλευτές από καθηγητές και εργαζόμενους στο Δήμο – «Θα κηρυχθείτε ανεπιθύμητοι εάν ψηφίστε τις απολύσεις…»

Σε προάγγελο δυναμικών κινητοποιήσεων και συντονισμού δράσης εκατοντάδων εργαζομένων στους Δήμους της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος κα...


Σε προάγγελο δυναμικών κινητοποιήσεων και συντονισμού δράσης εκατοντάδων εργαζομένων στους Δήμους της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και εκπαιδευτικών σε Αχαΐα, Ηλεία σε Αιτωλοακαρνανία, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την διαθεσιμότητα και την απόλυση, εξελίσσεται η σημερινή ημέρα.

Με φόντο μια από τις μεγαλύτερες απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν γίνει στη χώρα και η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη, στην οποία συμμετέχουν όλες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα της περιοχής θα βρεθούν για μια ακόμα φορά σήμερα στα μέτωπα των αντιδράσεων ενάντια στην κυβερνητική πολιτική.

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο της Πάτρας αναμένεται να συνεχίσουν σήμερα τις προσπάθειες γα επαφές με τους τοπικούς βουλευτές προκειμένου να τους επισημανθεί το «έγκλημα» της μνημονιακής πολιτικής και να τους γίνει σαφές πως όσοι συμβάλλουν με τη ψήφο τους στο «κλείσιμο» 6.000 σπιτιών συναδέλφων θα κηρυχτούν ανεπιθύμητοι στο Νομό Αχαΐας αλλά και στο σύνολο της εκλογικής Περιφέρειας.

Από την πλευρά τους απόψε στις οι καθηγητές έχουν καλέσει για απόψε στις 8.00 το βράδυ τις Ενώσεις Γονέων, συλλόγους Γονέων και μαθητές σε συνάντηση – ενημέρωση στο συγκρότημα των 2ου – 5ου – 6ου ΕΠΑΛ (τέρμα Αγ. Σοφίας).

patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση