GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποσύρονται δυο τροπολογίες από το πολυνομοσχέδιο

«Μασάζ» πέντε υπουργών στους γαλάζιους βουλευτές προκειμένου να αρθούν επιφυλάξεις και ενστάσεις επί κρίσιμων σημείων του νομοσχεδίου τ...

«Μασάζ» πέντε υπουργών στους γαλάζιους βουλευτές προκειμένου να αρθούν επιφυλάξεις και ενστάσεις επί κρίσιμων σημείων του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών έγινε το πρωί... στα γραφεία της Ν.Δ. Γνωστοποιήθηκε ότι θα αποσυρθούν δυο τροπολογίες.

Με εξηγήσεις και διαβεβαιώσεις που παρείχαν επί πολλές ώρες οι αρμόδιοι υπουργοί, επιχειρήθηκε να αρθούν οι επιφυλάξεις και οι αντιδράσεις των βουλευτών της Ν.Δ στα προβλεπόμενα στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που εισέρχεται προς συζήτηση αύριο το πρωί στην ολομέλεια της Βουλής.

Στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λ. Συγγρού οι κ. Μητοστάκης , Μιχελάκης , Αρβανιτόπουλος, Σταϊκούρας και Μαυραγάνης έγιναν δέκτες της κριτικής και των πάρατηρήσεων των γαλάζιων βουλευτών.

Όπως έγινε γνωστό από το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών θα αποσυρθούν δυο τροπολογίες που προκάλεσαν συζητήσεις και γκρίνια στους διαδρόμους της Βουλής: η τροπολογία που επέτρεπε τη χρήση των πρωθυπουργικών αεροσκαφών και απο τον υπουργό Εθνικής Άμυνας αλλά και η τροπολογία που επέκτεινε την "ασυλία" των μελών του ΔΣ του ΤΧΣ για ποινικές και αστικές ευθύνες.
Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση