GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι να μη σας τύχει σε διακοπές!

Ορισμένες φορές τα ταξίδια μας για διακοπές ξεκινούν με τους καλύτερους οιωνούς. Καλή διάθεση, ευχάριστες στιγμές και ανυπομονησία γ...


Ορισμένες φορές τα ταξίδια μας για διακοπές ξεκινούν με τους καλύτερους οιωνούς. Καλή διάθεση, ευχάριστες στιγμές και ανυπομονησία για να περάσουμε καλά. Ωστόσο τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα σχεδιάζουμε.
Σας παρουσιάζουμε ορισμένους από τους χειρότερους τρόπους, που μπορεί να ξεκινήσουν οι διακοπές σας.

Χαμένες αποσκευές

Το αίσθημα της γύμνιας σας κυριεύει. Η μεταφορά δεν απέχει πολύ από την κυριολεξία, καθώς δεν θα έχετε ρούχα να φορέσετε. Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει συνήθως σε αεροδρόμια. Η αναμονή στην παραλαβή γίνεται ενοχλητικά μεγάλη και όταν ανακαλύψετε ή σας ενημερώσουν πως οι αποσκευές σας έχουν χαθεί, ίσως βρεθείτε πολύ κοντά στον πειρασμό να αρπάξετε τυχαίες αποσκευές από τον ιμάντα και να τις εκτοξεύσετε προς κάθε κατεύθυνση.

Χαμένο κινητό

Πολλοί δεν μπορούν να ζήσουν μέρα χωρίς το κινητό τους. Εκτός από μέσο επικοινωνίας το κινητό τηλέφωνο λειτουργεί τόσο ως εργαλείο δουλειάς, όσο και ως μέσο ψυχαγωγίας. Η απώλεια του κινητού θα προκαλέσει πανικό, άγχος και λιποθυμίες. Εάν πάλι δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά, απολαύστε τις διακοπές σας και το άγχος μπορεί να έρθει μόλις γυρίσετε στη βάση σας.

Καθυστέρηση αναχώρησης

Είτε είναι από κακοκαιρία είτε από βλάβη, η καθυστέρηση σπάει τα νεύρα στο μέσο Έλληνα, ανεξαρτήτως διαστήματος καθυστέρησης. Είναι βέβαιο πως θα ειπωθούν ατάκες του τύπου: «Σα δε ντρέπονται… Αλλά δεν φταίει κανένας άλλος, εμείς που τους ψηφίζουμε φταίμε». Ναι δεν πρόκειται για λογική σκέψη, καθώς οι ακτοπλοϊκές και οι αεροπορικές εταιρείες είναι ως επί το πλείστον ιδιωτικές, έχουμε όμως μια τάση να τα ρίχνουμε όλα στην πολιτική.

Ουρές σε αξιοθέατα

Εντάξει το συγκεκριμένο το έχουμε στο αίμα μας. Από δημόσιες υπηρεσίες, μέχρι το προσκύνημα στον επιτάφιο, πρέπει να βρεθούμε σε πολυπληθή ουρά. Εάν πάτε να δείτε όμως ένα αξιοθέατο, δείξτε την απαραίτητη υπομονή καθώς η εμπειρία θα είναι σίγουρα μοναδική.

Απώλεια ταυτότητας

Η εμπειρία του Ματ Ντέιμον στην ομώνυμη ταινία δεν ήταν ο,τι καλύτερο. Εάν σας έχουν κλέψει ή έχετε χάσει την ταυτότητά σας, δεν χρειάζονται κρίσεις πανικού. Πηγαίνετε άμεσα στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα. Ωστόσο ο εφιάλτης ξεκινά εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό. Μάλιστα εάν είστε και μαυρισμένοι και δεν έχετε άλλα έγγραφα, που να πιστοποιούν την ταυτότητά σας, θα βρεθείτε σε δυσμενή θέση.

Κακοκαιρία

Πάτε καλοκαιρινές διακοπές και φτάνοντας στον προορισμό σας, δεν σταυρώνετε καλή ημέρα. Η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να έχετε ελέγξει τον καιρό, γι αυτό μην τα ρίχνετε όλα στην ατυχία σας. Σε κάθε άλλη περίπτωση, σφυρίξτε αδιάφορα, βγείτε στη βροχή, παίξτε με τα νερά και κάντε ο,τι άλλο θέλετε για να ξεχαστείτε.

flowmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση