GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Χαλκίδα ο Α.Τσίπρας - Μίλησε για "σύγχρονους Νέρωνες"

Στη Χαλκίδα βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πραγματοποίησε...


Στη Χαλκίδα βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πραγματοποίησε...

διαδοχικές συναντήσεις με εργαζόμενους και διοικήσεις των σωματείων της περιοχής.

Άσκησε επίθεση στην πολιτική του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου, τους οποίους χαρακτήρισε ως τους σύγχρονες Νέρωνες.


lamiastar.gr

3 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος10 Ιουλ 2013, 12:22:00 π.μ.

    Θα παρακαλούσα όπως και σε άλλα σαιτ, να δημοσιεύετε ΌΛΑ τα κείμενα μου απλευθερονωντας σας από οιονδήποτε απειλή εξουσιαστική και νομική .Ότι κανένας χώρος δεν φέρει καμιά ευθύνη σε όσα γράφω η απαντώ , και παρακαλώ έχετε το ελεύθερο αν σας ζητηθούν τα πρωσικά στοιχειά μου {από θιγομένους η αρμόδιες αρχές} να της δίνετε ΕΛΕΎΘΕΡΑ....Χωρίς να φέρετε καμιά ευθύνη ως χώρος η χώροι που είναι ελεύθεροι να της αναρτούν ως ΑΝΑΔΙΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ και ΤΙΠΟΤΑ άλλο, εξάλλου με την διαδρομή μου στα νέα μέσα είμαι ΥΠΈΡ ποιος γράφει τι και όχι ο χώρος που δημοσιεύονται..

    ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΎΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΔΟΥΣ δεν φοβήθηκα ούτε φοβάμαι ΟΥΤΕ θέλω να τα ασπαστούν όσοι αφιερώνουν χρόνο να τα διαβάζουν ,η να τα προσπεράσουν, ότι γράφω το γράφω ΠΆΝΤΑ με το όνομα και επώνυμο μου..ΠΆΝΤΑ

    Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πολυνομοσχέδιο απλά θα στείλει τον Σύριζα στο 40% και την Χρ. Αυγή στο 20 με 25% ! Απολύσεις οικογενειαρχών, φόροι στα ακίνητα ισοβίως ώστε να τιμωρηθούν όσοι έχουν χρυσοπληρώσει σε γονικές παροχές και κληρονομιές και δάνεια την περιουσία τους. Έξω ο κόσμος σιωπηλά ή φωναχτά στρέφεται προς τον Τσίπρα ή και προς την Χρυσή Αυγή. Παντού ακούγονται ύβρεις και μόνο τα στημένα γκάλοπ των διαπλεκομένων δείχνουν άλλα. Έρχεται τσουνάμι τιμωρητικό, όπως το 1981, και ο ελληνικός λαός θα εξαφανίσει οριστικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πολυνομοσχέδιο απλά θα στείλει τον Σύριζα στο 40% και την Χρ. Αυγή στο 20 με 25% ! Απολύσεις οικογενειαρχών, φόροι στα ακίνητα ισοβίως ώστε να τιμωρηθούν όσοι έχουν χρυσοπληρώσει σε γονικές παροχές και κληρονομιές και δάνεια την περιουσία τους. Έξω ο κόσμος σιωπηλά ή φωναχτά στρέφεται προς τον Τσίπρα ή και προς την Χρυσή Αυγή. Παντού ακούγονται ύβρεις και μόνο τα στημένα γκάλοπ των διαπλεκομένων δείχνουν άλλα. Έρχεται τσουνάμι τιμωρητικό, όπως το 1981, και ο ελληνικός λαός θα εξαφανίσει οριστικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση