GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντί να δει πορνό μόνος το είδε όλος ο σταθμός σε γιγαντοοθόνη!

Ένας τεχνικός στη βορειοανατολική Κίνα κλήθηκε να φτιάξει τα ηλεκτρονικά συστήματα του σταθμού του Τζιλίν. Ως εδώ όλα καλά. Το θέμα ανέκυ...

Ένας τεχνικός στη βορειοανατολική Κίνα κλήθηκε να φτιάξει τα ηλεκτρονικά συστήματα του σταθμού του Τζιλίν. Ως εδώ όλα καλά. Το θέμα ανέκυψε μετά καθώς, αφού τελείωσε την εργασία του, αποφάσισε πως ήταν ώρα ξεκούρασης και έτσι έβαλε σε μία από τις συσκευές dvd μία ταινία.
Η ταινία όμως ήταν ακατάλληλη για ανηλίκους, όπως και για δημόσια προβολή, πόσο μάλλον σε ένα σταθμό. Λεγόταν "Απαγορευμένος Μύθος: Σεξ και Τσόπστικς".
Για κάποιον λόγο, είτε γιατί ο ίδιος είχε κάνει κάποιο λάθος στη σύνδεση είτε διότι από πριν ήταν έτσι η εγκατάσταση και δεν το είχε προσέξει, η συσκευή ήταν συνδεδεμένη με γιγαντοθόνη στο σταθμό.
Ξεκίνησε λοιπόν να προβάλλεται κανονικά και δη για δέκα λεπτά, τόσο στην οθόνη του τεχνικού όσο και στη γιγαντο-οθόνη του σταθμού, αντί των σχετικών διαφημίσεων.
Τελικά κατάλαβε τι συνέβαινε από τις φωνές και αποσυνέδεσε τη συσκευή.

1 σχόλιο

  1. μπραβο στον σεξ τσι μουν, τα γαμιολια εχουν απαγορευσει με τους κωδικες συμπεριφορας που εχουν επιβαλι, και το σεξ.
    Γαματε ρε γαματε, το γαμησι ειναι υγεια υγεια, σωματικη, πνευματικη και ψυχολογικη.
    Μην ακουτε κανενα, ριχτε το στο αχαλινωτο γαμησι, αντικαθιστα ακομη και το φαι.
    Μονο ενας ανωμαλος θα βρει ψεγαδι στα γαμησι, και δυστυχως ο κανονας ειναι η ανωμαλια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση