GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σειρά συναντήσεων του Δημάρχου Διονύσου

Σειρά συναντήσεων με Βουλευτές της περιοχής μας, είχε ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης, παρουσία των αντιδημάρχων Τεχνικών...


Σειρά συναντήσεων με Βουλευτές της περιοχής μας, είχε ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης, παρουσία των αντιδημάρχων Τεχνικών Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής κ.κ. Παππά και Κανατσούλη, του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου κ. Παπαβασιλείου, αλλά και άλλων προσώπων από τον Δήμο μας που γνωρίζουν εκτενώς το θέμα με τα όρια των οικισμών των Δ.Ε. Άνοιξης και Αγίου Στεφάνου, που ήταν και το επίμαχο ζήτημα της συζήτησης.

Οι βουλευτές δεσμεύτηκαν ότι θα συμβάλλουν στην προσπάθεια επίλυσης των σημαντικών και χρόνιων ζητημάτων που υπάρχουν με το συγκεκριμένο θέμα και ταλαιπωρούν χιλιάδες συνδημότες μας και κατοίκους της περιοχής.

Ακόμη συζητήθηκε η νέα διαμορφωθείσα κατάσταση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με τον Δήμαρχο Διονύσου να υπογραμμίζει την πλήρη αντίθεσή του στην κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και των Σχολικών φυλάκων, αλλά και γενικά στις απολύσεις εργαζομένων στους Δήμους.

Δήλωση Δημάρχου κ. Καλαφατέλη

Με την ευκαιρία της συνάντησης με τους βουλευτές ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης δήλωσε: «Δεν σταματάμε ούτε στιγμή να αναδεικνύουμε και να διεκδικούμε την επίλυση του θέματος των ορίων οικισμών, που ταλανίζει επί δεκαετίες τους συμπολίτες μας.

Με την ευκαιρία των συναντήσεων με τους βουλευτές και με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που προηγήθηκαν, αλλά και για αυτά που ενδεχομένως μπορεί να ακολουθήσουν, θέλω να τονίσω προς κάθε κατεύθυνση το εξής: «Σεβόμαστε τα κόμματα, αλλά δεν ανήκουμε υπό την έννοια της κομματικής εξάρτησης, σε κανένα. Κι επειδή το θέμα τέθηκε και σε προσωπικό επίπεδο διαψεύδω για μία ακόμη φορά, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι ανήκω σε κάποια επιτροπή κόμματος, όπου φέρεται να ενεπλάκη το όνομά μου, κάτι το οποίο διερευνώ. Μοναδικός μου στόχος αλλά και σκοπός όλων μας, είναι να προσφέρουμε όσο τον δυνατόν περισσότερα μπορούμε στον τόπο και στους συμπολίτες μας σε αγαστή συνεργασία με κόμματα και βουλευτές που στηρίζουν τα συμφέροντα του Δήμου μας».

dionysos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση