GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έργα συντήρησης των κεντρικών δρόμων του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη

Αλλάζουν όψη τα πλακόστρωτα στους κεντρικούς δρόμους του δήμου καθώς προχωρούν οι εργασίες συντήρησης οδών σε όλα τα δημοτικά διαμερ...


Αλλάζουν όψη τα πλακόστρωτα στους κεντρικούς δρόμους του δήμου καθώς προχωρούν οι εργασίες συντήρησης οδών σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου.
Το συνολικό κόστος της εργολαβίας ξεπερνά τα 70.000 ευρώ και περιλαμβάνει αντικατάσταση των πλακιδίων στα πεζοδρόμια, καθώς και διαμόρφωση των κρασπέδων, έτσι ώστε και η ασφάλεια των πολιτών να ενισχυθεί, αλλά και να αντιμετωπισθεί το παράνομο παρκάρισμα των ΙΧ.
«Παρά τις συνεχώς μειούμενες χρηματοδοτήσεις από τη μεριά της Πολιτείας, ο δήμος μας συνεχίζει την προσπάθεια για μια καλύτερη καθημερινότητα. Με αυτά τα έργα που επεκτείνονται σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου ενισχύουμε την ασφάλεια και βελτιώνουμε την καθημερινότητα του πολίτη», τονίζει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση