GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γουέι Τζιαφού: Η Ελλάδα πρέπει να προσελκύσει επενδυτές

Το ενδιαφέρον για τις μετοχές του ΟΛΠ επιβεβαίωσε ο ισχυρός άνδρας της COSCO, κάπτεν Γουέι Τζιαφού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη...


Το ενδιαφέρον για τις μετοχές του ΟΛΠ επιβεβαίωσε ο ισχυρός άνδρας της COSCO, κάπτεν Γουέι Τζιαφού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Καθημερινή, αναφέροντας ακόμη πως «ειδική αποστολή» τεχνοκρατών της εταιρείας θα εξετάσουν και τις επενδύσεις στους σιδηροδρόμους.

Ο Γουέι Τζιαφού αναφερόμενος στην ελληνική οικονομία υπογράμμισε πως οι μεταρρυθμίσεις και η προσέλκυση επενδυτών είναι ο μόνος ορθός δρόμος για την χώρα.

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει αποφασίσει ότι οι ιδιωτικοποιήσεις είναι ένα από τα μεγάλα μέσα που διαθέτει για να τονώσει την οικονομία. Πιστεύω ότι ο σωστός δρόμος είναι αυτός των μεταρρυθμίσεων και της εξωστρέφειας», είπε.

Ακόμη, ο Γουέι Τζιαφού τόνισε πως υπάρχουν αντιστοιχίες ανάμεσα στη σημερινή προσπάθεια της Ελλάδας και το προ τριακονταετίας «άνοιγμα» της Κίνας, και εξέφρασε την πεποίθηση πως «η Ελλάδα με τον αρχαίο της πολιτισμό, θα εξελιχθεί σε μία πρωτοκλασάτη, μοντέρνα χώρα του κόσμου αν "ξυπνήσει"».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση