GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυο Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Σε εξέλιξη βρίσκεται το δεύτερο μέρος εργολαβίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την επισκευή φθαρμένων οδοστρώματων της πόλης, σε δ...


Σε εξέλιξη βρίσκεται το δεύτερο μέρος εργολαβίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την επισκευή φθαρμένων οδοστρώματων της πόλης, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου.
Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της εργολαβίας που περιλάμβανε παρεμβάσεις στην περιοχή του Ηρακλείου βόρεια της Αττικής οδού, αυτό το διάστημα βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες που αφορούν στην περιοχή μεταξύ της Αττικής Οδού και των γραμμών του ΗΣΑΠ. Πρόκειται για καταγεγραμμένα αιτήματα πολιτών που αξιολογήθηκαν με αυτοψίες της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου αλλά και για καταγραφές της υπηρεσίας της διεύθυνσης τεχνικών έργων. Σημειώνεται ότι πρόκειται για εργασίες ύψους αξίας 50.000 ευρώ περίπου.

Επιπλέον, εντός του προσεχούς διαστήματος δημοπρατείται νέα εργολαβία που θα περιλαμβάνει εκτεταμένες επισκευές και διανοίξεις δρόμων συνολικής αξίας 400.000 ευρώ. Με αυτές τις παρεμβάσεις η δημοτική αρχή ευελπιστεί να αποκαταστήσει τις φθορές και να ανακαινίσει μεγάλο κομμάτι του οδικού δικτύου της πόλης, όπου κριθεί αναγκαίο.

Σχετικά με τις εργολαβίες ο αντιδήμαρχος Υποδομών και Ανάπτυξης Γιώργος Βλαντής σημείωσε «Μετά από δύο χρόνια αυστηρής λιτότητας και περιστολής των εργασιών της διεύθυνσης τεχνικών έργων προκειμένου να εξοφληθούν οφειλές παλαιότερων ετών, πλέον μπορούμε να προγραμματίσουμε και να εκτελέσουμε δημόσια έργα. Παρόλο που πρόκειται για μια περίοδο που οι οικονομικές δυνατότητες του δήμου είναι εξαιρετικά περιορισμένες, φροντίζουμε να μεγιστοποιούμε την αποδοτικότητα των μέσων που έχουμε στη διάθεσή μας. Οι χρηματικοί πόροι μας αναγκάζουν σε παρεμβάσεις μικρής κλίμακας κυρίως συντηρήσεις υπαρχουσών υποδομών ωστόσο συντονίζουμε τις δράσεις των υπηρεσιών έτσι ώστε να έχουμε τα περισσότερα δυνατά οφέλη.»

Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση