GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο «Φάρος» θα… λάμψει και στο Λιχτενστάιν!

Γράφει ο Δημήτρης Κωτσέλης Το ταξίδι της Εθνικής με τελικό προορισμό τα γήπεδα της Βραζιλίας και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 έχει επό...

Γράφει ο Δημήτρης Κωτσέλης Το ταξίδι της Εθνικής με τελικό προορισμό τα γήπεδα της Βραζιλίας και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 έχει επόμενο σταθμό... το κρατίδιο του Λιχτενστάιν στην κεντρική Ευρώπη, και ο σύλλογος φίλων Εθνικής ομάδας θα ήταν αδύνατο να απουσίαζε από το πλευρό των Ελλήνων διεθνών παικτών. Τριπλή εκδρομή από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά ετοιμάζει ο «Φάρος» για τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη με το ενδιαφέρον να είναι ήδη μεγάλο.

Το επιτυχημένο Euro 2012 ανήκει πια στο παρελθόν για την Εθνική μας ομάδα που βαδίζει πλέον προς την τρίτη συμμετοχή της σε τελική φάση Μουντιάλ. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να κατακτήσει την πρόκριση από τα προκριματικά και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία της περνώντας και από το Λιχτενστάιν τον προσεχή Σεπτέμβριο. Μπορεί άλλωστε η μικρή χώρα της κεντρικής Ευρώπης να μην φημίζεται για τις ποδοσφαιρικές τις ικανότητες αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί από την ομάδα του Σάντος.

Ο επίσημος σύλλογος φίλων Εθνικής, «Γαλανόλευκος Φάρος» σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι θα βρεθεί δίπλα στην ελληνική ομάδα ώστε να ωθήσει τους διεθνείς μας σε ένα ακόμα πολύτιμο «διπλό» για την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης του ομίλου, αλλά και για να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητές της για την πρωτιά.

Οι Έλληνες εκδρομείς-φίλαθλοι που θα βρεθούν υπό την σκέπη του «Φάρου» στο Λιχτενστάιν θα έχουν τρεις επιλογές αναχώρησης (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά), ενώ θα έχουν την τύχη να βρεθούν σε μία μοναδικού ενδιαφέροντος εκδρομή από το Μιλάνο της Ιταλίας μέχρι τις ελβετικές λίμνες.

Με πρώτο σταθμό το κοσμοπολίτικο Μιλάνο του Ιταλικού βορρά, και στη συνέχεια μία γερή… δόση από Άλπεις οι φίλοι του «Φάρου» θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μία από τις καλύτερες εκδρομές σε αυτή την σχεδόν δεκαετή πορεία του συλλόγου.

Οι φίλαθλοι θα αναχωρήσουν στις 4 του μήνα ενώ η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για τις 8. Λουγκάνο, Βαντούζ, Μιλάνο, Μπρεγκεντς, Λινταου, Βενετία είναι μόλις μερικές από τις πανέμορφες πόλεις που θα επισκεφτούν. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι αυτό θα είναι το τελευταίο εκτός έδρας ματς της Εθνικής στον προκριματικό όμιλο, πριν το Μουντιάλ της Βραζιλίας, ενώ αν τελικά η Εθνική καταλάβει την 2η θέση πίσω από τους Βόσνιους θα υπάρξει ένα ακόμα ταξίδι στα μέσα του Νοεμβρίου για τη διαδικασία των μπαράζ και της πρόκρισης στην τελευταία… ζαριά!
galanolefkosfaros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση