GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος: Επικαιροποιημένο μνημόνιο παρουσίασε η τρόικα

Στο κυπριακό υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται, σύμφωνα με το ΡΙΚ, επικαιροποιημένο μνημόνιο, που ετοίμασε...


Στο κυπριακό υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται, σύμφωνα με το ΡΙΚ, επικαιροποιημένο μνημόνιο, που ετοίμασε...

η τρόικα στο πλαίσιο της αξιολόγησης του προγράμματος στήριξης.

Επισταμένη μελέτη του μνημονίου θα γίνει το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα το υπουργείο Οικονομικών θα υποβάλει τις δικές του παρατηρήσεις.

Στο μεταξύ, ο περιορισμός των δαπανών μεγάλων ημικρατικών οργανισμών και η καλύτερη είσπραξη των εσόδων τους συζητήθηκαν σε συνάντηση της Γενικής Ελέγκτριας Χρυστάλλας Γιωρκάτζη με τεχνοκράτες της τρόικας.

Σε δηλώσεις η κυρία Γιωρκάτζη ανέφερε ότι έγινε ειλικρινής συζήτηση με τους εκπροσώπους της τρόικα, οι οποίοι θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την υπηρεσία της.

Η Γενική Ελέγκτρια εξέφρασε την εκτίμηση ότι έχει κτιστεί μια σχέση εμπιστοσύνης, η οποία, όπως είπε, είναι καλή για την υπηρεσία της και για τη Κύπρο γενικότερα.
nooz.gr

1 σχόλιο

  1. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ......ΣΤΟ REAL ΣΤΗ ΜΑΚΡΗ ΕΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ, ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΟΧΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΕΚΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΕΙ.ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΝΙΚΟΣ ΜΠΗΚΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΘΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση