GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δένδιας: Το λάθος της Ελλάδας είναι και της Ευρώπης

«Οι Ευρωπαίοι είδαν να δημιουργείται μια φούσκα στην Ελλάδα και κανείς δεν μας προειδοποίησε να είμαστε πιο προσεκτικοί» δήλωσε ο υ...


«Οι Ευρωπαίοι είδαν να δημιουργείται μια φούσκα στην Ελλάδα και κανείς δεν μας προειδοποίησε να είμαστε πιο προσεκτικοί» δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του στο CNBC.

«Δεν είναι δικό μας λάθος το ότι η Ελλάδα αποτυγχάνει να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει προκειμένου να λάβει το πακέτο διάσωσης», υποστήριξε ο κ.Δένδιας και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν αστοχίες (από την ελληνική πλευρά), αλλά το πρόγραμμα που μας επιβλήθηκε κάθε άλλο παρά τέλειο είναι».

«Το λάθος είναι ελάχιστα δικό μας. Είμαστε συνυπεύθυνοι κατά μια έννοια», είπε ο κ. Δένδιας αναφερόμενος στο επίπεδο του χρέους πριν την προσφυγή στο ΔΝΤ, «όμως είμαι βέβαιος ότι οι Ευρωπαίοι είδαν να δημιουργείται μια φούσκα στην Ελλάδα και κανείς δεν μας προειδοποίησε να είμαστε πιο προσεκτικοί. Δεν λέω ότι είμαστε εντελώς άμοιροι ευθυνών, αλλά φταίνε κι άλλοι».

«Βλέπω την Ευρώπη σαν μια οικογένεια κι αυτό σημαίνει ότι φταίμε όλοι. Το βασικό όμως είναι πώς θα μπορέσουμε να πάμε μπροστά, όχι το να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον. Στο μέλλον θα τα πάμε καλύτερα, είμαι σίγουρος γι' αυτό», ανέφερε ο υπουργός.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση