GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήγε να βγάλει διαβατήριο με πλαστή ταυτότητα

Θρασύτατος Αλβανός συνελήφθη μέσα στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας. Θρασύτατος αποδείχτηκε 27χρονος Αλβανός, ο οποίος επιχείρησε να...


Θρασύτατος Αλβανός συνελήφθη μέσα στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας. Θρασύτατος αποδείχτηκε 27χρονος Αλβανός, ο οποίος επιχείρησε να ξεγελάσει αστυνομικούς μέσα στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, χρησιμοποιώντας πλαστή αστυνομική ταυτότητα προκειμένου να βγάλει διαβατήριο.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης 2 Ιουλίου, με τον Αλβανό να καταθέτει αίτηση για έκδοση διαβατηρίου στο Γραφείο Έκδοσης Διαβατηρίων και να δίνει στον αστυνομικό την ταυτότητά του.

Ο αστυνομικός κατάλαβε αμέσως ότι η ταυτότητα ήταν πλαστή και συνέλαβε τον 27χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία,υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας,ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση