GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Ποδηλατάδα με... χασίς

Συνελήφθη χθες αργά το απόγευμα, στη Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας άνδρας, ηλικίας... 19 ετών σε ...

Συνελήφθη χθες αργά το απόγευμα, στη Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας άνδρας, ηλικίας... 19 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες και στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα τους, εντόπισαν τον δράστη να κινείται με ποδήλατο μεταφέροντας μια συσκευασία κάνναβης συνολικού βάρους 152 γραμμαρίων και τον συνέλαβαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 19χρονου στη Πάτρα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μια ακόμα συσκευασία κάνναβης βάρους 5 γραμμαρίων, ένα τσιγάρο με κάνναβη, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση