GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξαιρετικός κύριος Καμίνης

Γράφει ο Τσανούσης Στάμος.  Αιχμή του δόρατος στην ομοιοπαθητική θεραπεία καταπολέμησης του φασισμού έχει γίνει ο δήμαρχος Αθηναίω...


Γράφει ο Τσανούσης Στάμος.

 Αιχμή του δόρατος στην ομοιοπαθητική θεραπεία καταπολέμησης του φασισμού έχει γίνει ο δήμαρχος Αθηναίων.
Μάλιστα μετά τις χουντικού τύπου απαγορεύσεις, μέσα στην ψευτοπροοδευτικότητα που τον διακρίνει, ομολόγησε ότι στην καταπολέμηση του φασισμού με φασισμό, συνεργάζεται με το άλλο ιερό τέρας της δημοκρατίας, τον αξιότιμο κύριο Δένδια.
Ο δήμαρχος Αθηναίων, αυτός ο εξαιρετικός κύριος που επέτρεψε το κατα τα άλλα ηθικότατο gay pride που τα διαφορετικά αγοράκια έβγαιναν με Brazilian και φτερά, αυτός που επέτρεψε, και μάλιστα παραχώρησε και το πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων, για την διοργάνωση του cannabis festival, ανακάλυψε ότι το συσσίτιο της Χρυσής Αυγής προάγει το μίσος και την ξενοφοβία. Βέβαια τα στριγκάκια στους ανδρικούς πωπούς προάγουν την ηθική και το κίνημα legalize προάγει την αφύπνιση των εγκεφάλων σύμφωνα με τον κύριο Δήμαρχο.

Σήμερα μάλιστα θυμήθηκε και έναν γνήσιο εκφραστή της δημοκρατίας και καπηλεύτηκε την φράση του. Καπηλεύτηκε τις αξίες και τα ιδανικά του Ηλία Ηλιού, του οποίου το όνομα δεν θα έπρεπε κανονικά να ξεστομίσει.

Ο Ηλίας Ηλιού λοιπόν έμεινε γνωστός για δυο πράγματα. Το πρώτο είναι η φράση "θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα". Ο δήμαρχος λοιπόν που εκλέχθηκε με τον νόμο Ραγκούση, που αναγνώριζε το δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς και κρίθηκε αντισυνταγματικός από το Συμβούλιο της επικράτειας επικαλείται νομιμότητα. Εκλέχθηκε λοιπόν με έναν αντισυνταγματικό νόμο και δεν είχε την στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθεί. Παρόλα αυτά κλέβει τη φράση ενός γνήσιου δημοκράτη μήπως και νιώσει και ο ίδιος κάποιες ίντσες, πολιτικά ψηλότερος αλλά φευ.
Αγνοεί όμως ο εξαιρετικός αυτός δημοκράτης δήμαρχος και την φράση του κυρίου Ηλία Ηλιού όταν παραιτήθηκε από την πολιτική.
Ας την θυμηθούμε λοιπόν.
Είμαι πικραμένος. Όχι τόσο από τους αντιπάλους μου, που έκαναν στο κάτω κάτω τη δουλειά τους, αλλά από τους ομόφρονές μου. Δεν άφησαν πεπονόφλουδα που τους πετούσε η ντόπια ή η ξένη αντίδραση που να μην την πατήσουν... Αν ήθελε κάποιος να γράψει για τις αστοχίες της ηγεσίας του αριστερού κινήματος στην Ελλάδα, δεν θα χρειαζόταν τόμους χειρογράφων με σοβαρές αναλύσεις... Θα του αρκούσαν μερικά χειρόγραφα για να γράψει ένα μικρό χιουμοριστικό βιβλίο με τίτλο «Ο δρόμος με τις πεπονόφλουδες». Δυστυχώς, οι γκάφες των ομοφρόνων μου κατέστρεψαν ένα πανίσχυρο προοδευτικό κίνημα και μας πήγαν πολλές δεκαετίες πίσω.

1 σχόλιο

  1. Καμίνης ίσον σταθερή αξία
    Πόσοι τέτοιοι υπάρχουν
    Καημένη ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση