GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαμήλιο καφέ στο Ηράκλειο - Σερβίρουν πλάι στα νυφικά

Μία πρωτότυπη ιδέα που συνδυάζει τις προετοιμασίες του γάμου με στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας γεννήθηκε πριν από λίγο καιρό στο Ηράκ...


Μία πρωτότυπη ιδέα που συνδυάζει τις προετοιμασίες του γάμου με στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας γεννήθηκε πριν από λίγο καιρό στο Ηράκλειο. Πλέον οι συγγενείς και οι φίλοι της νύφης που για ώρες θα δοκιμάζει νυφικά μέχρι να διαλέξει εκείνο που θα φορέσει στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της, θα μπορούν να απολαμβάνουν το καφεδάκι τους και να συζητούν για τις λεπτομέρειες της τελετής.
Αυτό φαίνεται να σκέφτηκε και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Νυφικά Λαμπράκης κ. Δημήτρης Λαμπράκης επί της λεωφόρου Κνωσού στο ύψος της γέφυρας της Παπαναστασίου ο οποίος παράλληλα με το κατάστημα νυφικών θα σερβίρει πλέον και καφέ.

Φτιάξαμε αυτόν τον χώρο γιατί βλέπαμε πως συγγενείς και φίλοι της νύφης που έρχεται εδώ για να προβάρει αλλά και για να κοιτάξει για νυφικό, ήθελαν να κάνουν κάτι να περάσει η ώρα τους πιο ευχάριστα μας λέει ο κ. Λαμπράκης, ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ο χώρος φτιάχτηκε μετά και από μεγάλη ζήτηση των πελατών που για ώρες περίμεναν την υπομονετική νύφη να δοκιμάζει και ξανά δοκιμάζει το νυφικό ενώ εκείνοι έπρεπε είτε να στέκονται είτε να περιμένουν σε μία πολυθρόνα. Τώρα χάρη στον νέο χώρο, συγγενείς και φίλοι της μελλόνυμφης θα μπορούν να απολαμβάνουν τον καφέ τους ενώ παράλληλα η νύφη θα μπορεί να δοκιμάζει το νυφικό που θα βάλει.

Ο νέος αυτό χώρος δεν δεν αφορά αποκλειστικά συγγενείς και φίλους της νύφης αφού όπως μας εξηγεί ο κ. Λαμπράκης, ο χώρος είναι μία κανονική καφετέρια και ο οποιοσδήποτε είναι ευπρόσδεκτος να απολαύσει τον καφέ ή τον χυμό του.
Ο εμπνευστής αυτής της πρωτότυπης ιδέας, τουλάχιστον για τα δεδομένα της Ελλάδας αφού πουθενά αλλού δεν υπάρχει κατάστημα με νυφικά που να σερβίρει και καφέ, μας λέει πως όταν φτιάχτηκε αυτός ο νέος χώρος, ποτέ δεν σκεφτήκαμε να πάρουμε πελατεία από κοντινά καταστήματα αμιγώς υγειονομικού ενδιαφέροντος. Είμαστε εδώ για να εξυπηρετήσουμε τον πελάτης μας.

Να σημειωθεί ότι το ωράριο που έχει να κάνει αποκλειστικά με τα νυφικά και την αγορά του, είναι ίδιο με αυτό των υπολοίπων καταστημάτων ενώ το σέρβις του καφέ αρχίζει από το πρωί και τελειώνει αργά τη νύχτα. prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση