GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΣΕΕ: Εργαζόμενοι και συνδικάτα στη μάχη για την ανατροπή των κυβερνητικών μνημονιακών πολιτικών

Χιλιάδες διαδηλωτές έδωσαν δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο που διοργάνωσαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ μαζική ήταν... η...

Χιλιάδες διαδηλωτές έδωσαν δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο που διοργάνωσαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ μαζική ήταν... η συμμετοχή και στην 24ωρη Γενική Απεργία.

Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι διατράνωσαν την αποφασιστικότητά τους να αντιπαλέψουν με κάθε μέσο και τρόπο τις καταστροφικές και αδιέξοδες πολιτικές Κυβέρνησης και Τρόϊκα που έχουν εξαθλιώσει κοινωνία και οικονομία.

Με βασικό σύνθημα «Είμαστε άνθρωποι και δεν θα γίνουμε αριθμοί» και με αίτημα να μην ψηφιστεί το επίμαχο πολυνομοσχέδιο, οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία στη Βουλή όπου και έγινε διάβημα διαμαρτυρίας.

Μηνύματα συμπαράστασης για τη σημερινή 24ωρη Γενική Απεργία απέστειλαν η Γενική Γραμματέας της Διεθνούς Συνδικαλιστικής Συνομοσπονδίας Σάραν Μπάροου, η Γενική Γραμματέας της ΣΕΣ Μπερναντέτ Σεγκόλ, καθώς και συνδικάτα από Βέλγιο, Ισπανία, Γερμανία, Τουρκία και Κύπρο.

Στα μηνύματα συμπαράστασης γίνεται λόγος για τις αποτυχημένες κυβερνητικές πολιτικές που διογκώνουν τη φτώχεια και τις ανισότητες ενώ τονίζεται η αναγκαιότητα αλλαγής αυτών των πολιτικών, ώστε να αποφευχθούν οι περαιτέρω δραματικές συνέπειες για την ελληνική κοινωνία και να μη βυθιστεί η οικονομία σε ακόμη μεγαλύτερη ύφεση.

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και αύριο Τετάρτη 17 Ιουλίου με το κοινό συλλαλητήριο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις 7 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση