GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγαλώνουν τα… «βουνά» των σκουπιδιών στα Τρίκαλα και οι κίνδυνοι για την δημόσια υγεία

Μεγαλώνει ώρα με την ώρα το πρόβλημα της μη αποκομιδής απορριμμάτων από την πόλη των Τρικάλων, με τους κάδους απορριμμάτων να έχουν ...


Μεγαλώνει ώρα με την ώρα το πρόβλημα της μη αποκομιδής απορριμμάτων από την πόλη των Τρικάλων, με τους κάδους απορριμμάτων να έχουν εξαντλήσει τα όρια εναπόθεσης σκουπιδιών και πλέον οι δημότης να τα τοποθετούν εκτός κάδου, με ότι αυτό συνεπάγεται για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Το θέμα, όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr απασχολεί από σήμερα τις αρμόδιες Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων καθώς λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, τα αμάζευτα σκουπίδια εγκυμονούν κινδύνους για τον πληθυσμό και δεν αποκλείεται αύριο να προβούν σε μέτρα όπως ο ψεκασμός των χώρων συγκέντρωσης σκουπιδιών.

Αύριο συνεχίζεται η απεργία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Τρικκαίων, ενώ αναμένεται η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ να παρατείνει το πρόβλημα στην αποκομιδή απορριμμάτων και μέχρι τουλάχιστον την ερχόμενη Τρίτη.

Από πλευράς Δήμου Τρικκαίων, βγαίνει μόνο ένα απορριμματοφόρο από το αμαξοστάσιο, για να μαζέψει σκουπίδια από το Νοσοκομείο, από το Χρονίων Παθήσεων και από την Φυλακή.

trikalanews.gr

2 σχόλια

  1. Oι πρώτοι που πρέπει να φύγουν διώξτε τους τι περιμένετε μια χούφτα άνθρωποι να κρατάνε σε ομηρία τους κατοίκους δώστε τα σε ιδιώτες πολλοί δήμοι το κάνουν αυτό .Μια ζωή απεργίες λες και θα κερδίσουν τίποτα .Έξω από τον δήμο δεν παράγεται έργο στα σπίτια σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά την υπουργοποίηση ακραίων νεοφιλελεύθερων στοιχείων, η κοινωνική βάση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ φεύγει και τα κόμματα αυτά χάνουν στελέχη και ψηφοφόρους.Αιτία ; Οι μαζικές απολύσεις οικογενειαρχών με παιδιά και νέων, καθώς και το φορολογικό νομοσχέδιο που ποινικοποιεί την ιδιοκτησία ( σπίτια, γη, αυτοκίνητο .Έρχεται το πολιτικό τέλος ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που τρέμουν να βγουν στα κανάλια να υπερασπιστούν τα θλιβερά νομοσχέδια ! Που να πάνε και στις επαρχίες τους ;
    Το πολυνομοσχέδιο απλά θα στείλει τον Σύριζα στο 40% και την Χρ. Αυγή στο 20 με 25% ! Απολύσεις οικογενειαρχών, φόροι στα ακίνητα ισοβίως ώστε να τιμωρηθούν όσοι έχουν χρυσοπληρώσει σε γονικές παροχές και κληρονομιές και δάνεια την περιουσία τους. Έξω ο κόσμος σιωπηλά ή φωναχτά στρέφεται προς τον Τσίπρα ή και προς την Χρυσή Αυγή. Παντού ακούγονται ύβρεις και μόνο τα στημένα γκάλοπ των διαπλεκομένων δείχνουν άλλα. Έρχεται τσουνάμι τιμωρητικό, όπως το 1981, και ο ελληνικός λαός θα εξαφανίσει οριστικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, στέλνοντας τους σε μονοψήφιο νούμερο την ΝΔ και εκτός Βουλής το νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση