GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεβε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Αδυναμία στην τεχνολογία φαίνεται πως έχει ένας 27χρονος Ιρακινός που συνελήφθη χτες το πρωί στο Ηράκλειο, από άνδρες της ασφάλειας ...


Αδυναμία στην τεχνολογία φαίνεται πως έχει ένας 27χρονος Ιρακινός που συνελήφθη χτες το πρωί στο Ηράκλειο, από άνδρες της ασφάλειας για πλαστογραφία ενώ επιπλέον σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας, πραγματοποιήθηκε έρευνα, στο σπίτι του 27χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Δυο (2) ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
Επτά (7) κινητά τηλέφωνα,
Πέντε (5) φωτογραφικές μηχανές,
Δύο (2) ψηφιακές βιντεοκάμερες και
ένα (1) ηλεκτρονικό παιχνίδι,
την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Σε γενόμενο έλεγχο, για το νόμιμο της διαμονής του στη χώρα, ο 27χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς, πλαστά έγγραφα. Ο 27χρονος, για το αδίκημα της πλαστογραφίας οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή, η οποία θα διαβιβασθεί στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Το προανακριτικό έργο που συνεχίζεται, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.
prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση