GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιχαλόπουλος προς Κατσιφάρα: Διαδικασίες παρασκηνίου, «νοσηρές καταστάσεις» και παρελκυστικές τακτικές στην Αναπτυξιακή Εταιρεία της ΠΔΕ

Eπιστολή "καταπέλτης" του Νίκου Μιχαλόπουλου προς Κατσιφάρα γιά τον τρόπο λειτουργίας της Αναπτυξιακή Εταιρεία της ΠΔΕ: Γράφε...

Eπιστολή "καταπέλτης" του Νίκου Μιχαλόπουλου προς Κατσιφάρα γιά τον τρόπο λειτουργίας της Αναπτυξιακή Εταιρεία της ΠΔΕ: Γράφει γιά διαδικασίες παρασκηνίου, «νοσηρές καταστάσεις», απαράδεκτες διαπραγματεύσεις, παράξενες νομικίστικες μεθοδεύσεις και... παρελκυστικές τακτικές στην Αναπτυξιακή Εταιρεία της ΠΔΕ. Για την εν λόγω εταιρεία και τις προσλήψεις προσωπικού είχε γράψει σε κύριο άρθρο του το ΗΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Επίσης ο κ. Μιχαλόπουλος αναφέρει οτι εδώ και μήνες έχει στείλει την παραίτησή του απο το Δ.Σ.της Αναπτυξιακής Εταιρείας μέχρι στιγμής δεν έχει πληροφορηθεί την τύχη της παραίτησής του και γιατί δεν έχουν προβεί στην αντικατάστασή του. Αναλυτικά το κείμενο:

Κύριε Περιφερειάρχη,

Με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων σας καθηκόντων ως Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης της Αναπτυξιακής Εταιρείας της ΠΔΕ θέλω να σας υπενθυμίσω ότι με έγγραφό μου από τις 19-3-2013 έχω παραιτηθεί από το Δ.Σ της Αναπτυξιακής Εταιρείας , σας το έχω κάνει γνωστό και στο Π.Σ στις 22-5-2013, δηλαδή πολύ πριν την σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας.

Επίσης σας έχω ενημερώσει και για την επιστολή του Προέδρου της Εταιρείας με την οποία μου επισημαίνεται ότι μετά την αδικαιολόγητη απουσία μου για πέντε συνεχείς συνεδριάσεις του Δ.Σ σύμφωνα με το καταστατικό λειτουργίας της εταιρείας πρέπει να κινηθεί η διαδικασία της αντικατάστασής μου.

Παρ' όλα αυτά και παρά το γεγονός ότι σχεδόν τους τελευταίους μήνες του 2012 και όλο το 2013 έως σήμερα απουσιάζω ανελλιπώς από τις συνεδριάσεις του Δ.Σ για λόγους που είσθε ενήμερος, ακόμα δεν γνωρίζω ούτε την τύχη της παραίτησής μου ούτε και τους λόγους για τους οποίους δεν έχετε προβεί στην αντικατάστασή μου.

Επειδή έγκαιρα σας έχω ενημερώσει ότι δεν θα με βρείτε σύμφωνο με την πολιτική των ισορροπιών που ως πρακτική έχει καταδικαστεί πλέον από το λαό ούτε με πρακτικές και συμπεριφορές που προσβάλουν την παράταξή μας

Επειδή όπως σας έχω ενημερώσει, για όσο ακόμη θα πληρώ τις προϋποθέσεις να παραμένω μέλος της παράταξής μας ότι δεν θα δεχθώ είτε με τη συμμετοχή μου είτε με την απουσία μου να νομιμοποιώ διάφορες «νοσηρές καταστάσεις» όπως σας έχουν επισημάνει και άλλοι εκλεκτοί συνεργάτες σας (αν υποθέσουμε ότι εγώ είμαι το κακό παιδί της παράταξης) έστω και καθυστερημένα και που κάνουν λόγο για απαράδεκτες διαπραγματεύσεις, παρελκυστικές τακτικές, διαδικασίες παρασκηνίου, παράξενες νομικίστικες μεθοδεύσεις κλπ.

Γι' αυτό

Θα σας παρακαλούσα προσωπικά να εξετάσετε τους λόγους για τους οποίους δεν εφαρμόζονται οι προβλεπόμενες από τον Κανονισμό διαδικασίες αντικατάστασής μου, αλλά και ποιους και σε τι εξυπηρετεί αυτή η «ομηρία μου».

Εκτιμώ ότι δεν είμαι αναντικατάστατος και σας παρακαλώ για τις δέουσες ενέργειές σας. iliaoikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση