GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεδριάζει την Τετάρτη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ

Υπό την προεδρία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου συνεδριάζει... την Τετάρτη 3 Ιουλίου και ώρα 2:00 μ.μ, η Κοινοβουλευτική Ο...

Υπό την προεδρία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου συνεδριάζει... την Τετάρτη 3 Ιουλίου και ώρα 2:00 μ.μ, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, στην αίθουσα 223 του κτηρίου της Βουλής.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Το πολιτικό και οργανωτικό πλαίσιο της λειτουργίας της Κ.Ο μέσα στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μετά την αναδιάταξη του κυβερνητικού σχήματος – οι σχέσεις των κυβερνητικών εταίρων- η λειτουργία και το εύρος της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.
2. Κατανομή καθηκόντων στα μέλη της Κ.Ο
3. Συμπλήρωση του Προεδρείου της Κ.Ο ipop.gr

3 σχόλια

  1. ΑΓΩΡΙΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΜΕΙΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ...ΜΗΝ ΦΩΒΑΣΤΕ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΥΦΗΣΑΝ..

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΆΛΑΙΟ....ΠΩΣ ΘΑ ΧΤΊΖΟΥΜΕ ΠΛΟΊΑ;ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΆΞΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΆΞΟΥΜΕ ΑΓΩΓΟΥΣ ΠΩΣ;..

    ΛΟΙΠΟΝ 200 ευρώ σύνταξη και 250 ευρώ μισθό, και εντολή στα νοσοκομεία όσοι δεν μπορούν να αναρρώσουν να προσφέρουν στην ΠΑΤΡΙΔΑ...ΣΤΟ ΚΑΙΑΔΑ.. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΩΣΤΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΑΚΙΕΣ Τι είναι ο θάνατος ΡΕ;

    Ως θάνατο, εάν συναρτήσουμε τον υλικό θάνατο με την αισθητή εξαφάνιση της ύλης, μπορούμε να εκλάβουμε δύο περιπτώσεις.

    Κατά πρώτον την ελαχιστοποίηση της πυκνότητας ενέργειας που έχει σαν αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό στην ψευδή φύση του τρισδιάστατου φυσικού ειδώλου του χώρου του σύμπαντος, κάτι που συμβαίνει εφόσον η τιμή της πυκνότητας ενέργειας – αλλιώς της καμπύλωσης – του χώρου που καταλαμβάνει το αντικείμενο γίνεται ή μηδέν ή δεν ξεπερνά την οριακή τιμή ώστε να γίνεται αντιληπτό από τις αισθήσεις μας : αυτό σημαίνει πως αν η καμπύλωση του χώρου προς την διάσταση χρόνος γίνει μικρότερη από μια ελάχιστη τιμή, τότε η ύλη στερούμενη της αισθητής καμπυλότητας ξαναπαίρνει τη μορφή του «καθαρού» χώρου, μιας ουσίας έξω από την δυνατότητα των αισθήσεων.

    Κατά δεύτερον, μιας και ως αισθητή ύλη λογίζεται ο καμπυλωμένος χώρος προς την διάσταση χρόνος ή αλλιώς μία κύρτωση με μορφή πηγαδιού προς την διάσταση χρόνος, συνεπάγεται πως ομιλούμε δια καμπύλωση, του χώρου, προς την διάσταση χρόνος, κατά την οποία ξεπερνιέται το ανώτατο όριο και τότε η ύλη καθίσταται αόρατη από τις αισθήσεις – αυτή την αιτία θανάτου, όσον αφορά τα άστρα, την ονομάζουμε μελανή οπή.


    ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΚΌΠΑΝΟΙ;ΣΉΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΡΤΉ ΤΩΝ ΟΎΦΟ ΧΡΟΝΙΆ ΠΟΛΛΆ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΠΡΟΣ ΑΡΧΓΗΓΑΡΕΣ ΜΟΥ..ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑ-ΛΑ-ΚΑΣ...ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ...

    ΠΑΜΕ ...


    1974 Νέα Δημοκρατία

    1977 Νέα Δημοκρατία

    1980 Νέα Δημοκρατία

    1981 ΠΑΣΟΚ

    1985 ΠΑΣΟΚ

    1989 Νέα Δημοκρατία, Συνασπισμός (Ιούλιος)...

    1989 Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός (Νοέμβριος)

    1990 Νέα Δημοκρατία

    1993 ΠΑΣΟΚ

    1996 ΠΑΣΟΚ (Ιανουάριος)

    1996 ΠΑΣΟΚ (Σεπτέμβριος)

    2000 ΠΑΣΟΚ

    2004 Νέα Δημοκρατία

    2007 Νέα Δημοκρατία

    2009 ΠΑΣΟΚ

    2011 ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία, ΛΑΟΣ

    2012 Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ

    2013 Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ


    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΈΤΣΙ ΤΑ ΦΆΓΑΜΕ ΚΏΛΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ.... ΚΟΥΦΑΛΕΣ, ΣΚΆΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΤΑ ΧΡΈΗ ΜΑΣ ,ΓΑΜΏ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΗΣΜΟ ΣΑΣ ΧΙ ΧΙ ΧΙ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση