GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση Γιοβανόπουλου για τον ΟΠΑΠ,...

Οφείλω να υπενθυμίσω στο νέο Υπ. Πολιτισμού και Αθλητισμού ότι ο κ.Στέλιος, πατέρας της Σοφίας, έφυγε στα 52 του μετανάστης στην Αυσ...


Οφείλω να υπενθυμίσω στο νέο Υπ. Πολιτισμού και Αθλητισμού ότι ο κ.Στέλιος, πατέρας της Σοφίας, έφυγε στα 52 του μετανάστης στην Αυστραλία, με την ευθύνη να επιβιώσουν εδώ τέσσερις άνεργοι της οικογένειας.
Ότι αυτός ο χρυσοφόρος ΟΠΑΠ που διαφημίζεται σχεδόν σε όλες τις φανέλες των ποδοσφαιρικών ανωνύμων εταιριών, δεν βρήκε ούτε ένα ευρώ για να τονώσει το ηθικό των υπεραθλητών του στίβου όπως η Υφαντίδου.
Ότι στις 10 με 12 Αυγούστου πρεσβευτές της γαλανόλευκης στο Μοσχοβίτικο ουρανό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος θα είναι τα εγκατελειμένα παιδιά του κλασσικού αθλητισμού μας. Όχι αυτή η κακόγερη πολιτεία, του εκφυλισμού και της άνοιας.
Κι αν ρωτήσει κανείς πώς τα βγάζουν πέρα αυτοί οι σύγχρονοι ήρωες, οι προπονητές κι οι οικογένειες τους, η απάντηση είναι μία μόνη λέξη, άγνωστη στο πολιτικό σύστημα:
Με αξιοπρέπεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση