GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξαθλίωσε οικονομικά τους ΄Ελληνες

Τη θέσπιση της φορολόγησης των Ι.Χ. με βάση την εμπορική τους αξία και όχι τον κυβισμό όπως ισχύει σήμερα προωθεί το υπουργείο Οικον...


Τη θέσπιση της φορολόγησης των Ι.Χ. με βάση την εμπορική τους αξία και όχι τον κυβισμό όπως ισχύει σήμερα προωθεί το υπουργείο Οικονομικών, στο οποίο έχει συσταθεί άτυπη επιτροπή για την μελέτη του θέματος.

Από την αλλαγή αυτή αναμένεται να βγουν κερδισμένοι οι έχοντες Ι.Χ. υψηλού κυβισμού, ενώ αναμένονται επιβαρύνσεις για τους κατόχους μικρομεσσαίων Ι.Χ. που πλέον είναι τα περισσότερα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα.

Τ΄ακούς ΄Ελληνικέ Λαέ που φραπεδιάζεις και τρως και πίνεις και ο καθένας μας λέει δε βαριέσαι εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα. Μετά από το μόνιμο χαράτσι που μας έβαλε η κυβέρνηση να πληρώνουμε για τα σπίτια μας, που πρώτος το ξεκίνησε επί ΠΑΣΟΚ το αχώνευτο πολιτικό κρέας Βαγγέλης Βενιζέλος, τώρα σκέπτονται να μας τα παίρνουν φορολογόντας τα Ι.Χ. αυτοκίνητά μας, βάσει της αγοραστικής αξίας και όχι του κυβισμού της μηχανής.

Για να μην προβούν σε νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων τώρα σύντομα, βρήκαν νέο τρόπο είσπραξης χρημάτων από την τσέπη μας, διότι δεν είναι ικανοποιημένοι που από την αγορά του αυτοκινήτου το κράτος εισπράττει δασμούς, επίσης εισπράττει χρήματα για την έκδοση άδειας κυκλοφορίας, εισπράττει τέλη κυκλοφορίας, εισπράττει φόρο από την βενζίνη και το πετρέλαιο, εισπράττει φόρο από τα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων, εισπράττει διόδια σε μεγάλους εθνικούς δρόμους, εισπράττει φόρο κατά την αγορά ανταλλακτικών για το αυτοκίνητο, εισπράττει φόρο από τις αποδείξεις επισκευής των αυτοκινήτων στα συνεργεία, μα και τι δεν εισπράττει επιτέλους αυτό το κράτος από ένα αυτοκίνητο. Πόσα ακόμα θέλουν να εισπράξουν από τα Ι.Χ. αυτοκίνητα; Και είπαν τα “σοφά μυαλά” που κατοικοεδρεύουν μέσα στο υπουργείο Οικονομικών, δεν πρέπει να φορολογήσουμε τα μεγάλου κυβισμού και πολυτελή αυτοκίνητα, τα οποία ανήκουν στους πολιτικούς και στα παιδιά τους, στους δικαστές, στους εφοπλιστές, στους βιομηχάνους, στους καναλάρχες, στους μεγαλοεκδότες, στους επώνυμους δημοσιογράφους και σε κάποιους κολλητούς και γλύφτρες των πολιτικών,ας μη βγάλουμε τα μάτια μας μεταξύ μας δηλαδή, και ας ξεσκίσουμε τον πολύ και βλάκα λαό που όσο και αν διαμαρτύρεται, στο τέλος τα δέχεται όλα και μας τα ακουμπάει..

Μήπως αυτή η φαεινή ιδέα ανήκει σ΄αυτόν τον μισητό εχθρό και πολέμιο της Ελλάδας που ήρθε προχθές στην Αθήνα, τον Σόιμπλε; Καθόλου παράξενο θα μου πείτε.

Τώρα εσύ βρε Σαμαρά γιατί δεν θέλεις να παραδεχθείς ότι η Ελληνική οικονομία πάει από το κακό στο χειρότερο και δεν ξέρεις τι άλλα μέσα να χρησιμοποιήσεις για να πίνεις όλο και πιο πολύ το αίμα του κάθε μικρομεσαίου και κάθε άνεργου ΄Ελληνα;

Γνωρίζουμε όλοι οι ΄Ελληνες ότι καθημερινά σε πιέζουν τα ξένα αφεντικά σου και σου ζητάνε όλο και περισσότερα χρήματα να τους στέλνεις και όσο γίνεται πιο γρήγορα μάλιστα, αλλά δεν έχεις δυνατούς αδένες μέσα στο βρακί σου βρε παιδί μου, και να τους πεις ότι κύριοι δεν υπάρχουν άλλα χρήματα, τους διέλυσα οικονομικά τους ΄Ελληνες, τους πέθανα, τους εξαθλίωσα και τους εξαφάνισα, έπραξα όπως μου είπατε.

Αναγνώστης

3 σχόλια

  1. Οι φόροι που πληρώνουμε πάνε για μισθούς άχρηστων δημόσιων υπαλλήλων. Έπρεπε η ΝΔ να απολύσει 150.000 με τη μία. Δυστυχώς η συγκυβέρνηση με τα μουνιά τύπου κουβέλη και μανιτάκη τον μπλόκαραν. Τον Σαμαρά δεν τον πολυπάω αλλά είναι η καλύτερη λύση που έχουμε. Η ακόμη πιο καλή λύση είμαι εγώ. Περιμένω. Θα σας δώσω 150.000 γεμάτα φέρετρα. Με τη μία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΣΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12,15

    ΚΑΤΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΦΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

    ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΙΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

    ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ; ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΙΔΙΕΣ; ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΑΠΙΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση