GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης που έμεινε εκτός...

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης εξελέγη βουλευτής τον Μάιο 2012 με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στη Β’ Αθηνών. Για μία και μόνη ημέρα...


Ο Παύλος Κοντογιαννίδης εξελέγη βουλευτής τον Μάιο 2012 με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στη Β’ Αθηνών. Για μία και μόνη ημέρα...

οι 14.285 συνέλληνες που του έδωσαν σταυρό αλλά και δεκάδες χιλιάδες ανά τη χώρα, χάρηκαν την παρουσία στην εθνοσυνέλευση όχι απλώς του άξιου ηθοποιού, αλλά μιας αμάχητα καθαρής φωνής.
Το σύστημα αποφάσισε να αναδιατάξει τις εφεδρείες του και τον Ιούνιο ο Παύλος (όπως άλλωστε μια σειρά ακόμη ολόφρεσκων δυνάμεων) έμεινε εκτός. Χθες καταχάρηκα τη συζήτηση μαζί του και οφείλω τρεις τουλάχιστον κουβέντες του να τις μεταφέρω αυτούσιες. Έτσι, για να παίρνουμε πότε-πότε ένα άρωμα της απώλειας από τα βυσσινιά έδρανα:
“ Δεν μπορείς να μισείς και να βρίζεις ακατάσχετα εντός βουλής τους πολιτικούς αρχηγούς, αφού είναι δείγμα μίσους και προς τους ψηφοφόρους του. Πέρα από επιχειρήματα, χρειαζόμαστε επίδειξη αγάπης, σύμπνοιας, συνεννόησης. Να ξαναβρούμε την ΑΓΑΠΗ των Ελλήνων.”

Ακούω πως κάποιοι είναι ευτυχισμένοι για τα δις των δανείων που φορτώνεται ο ελληνικός λαός. Δηλαδή αν παίρναμε δάνειο ένα τρισεκατομμύριο θα ήταν τρισευτυχισμένοι;”
“ Η Γερμανία ας αντιληφθεί πως τα κράτη - δορυφόροι της πτωχεύουν και γκρεμίζονται, στενάζουν και χάνονται. Μόλις καταρρεύσουν πλήρως, έρχεται ολοφάνερα η σειρά της.”
Το Μετόχι Βεροίας πρέπει να χαίρεται απέραντα για τον Ημαθιώτη σημαιοφόρο.

Γιοβανόπουλος Γ. Κώστας
Βουλευτής Ημαθίας - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Αναπ. Γραμματέας Κοινοβ. Ομάδας

1 σχόλιο

  1. Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ) ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΩΣ ΤΟ 2009 ???

    ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση