GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρηνεί το Αρκαλοχώρι το παλικάρι που χάθηκε στο τροχαίο

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 24χρονου νεαρού Μαρίνου Καρπαθιωτάκη που χτες βράδυ άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφα...


Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 24χρονου νεαρού Μαρίνου Καρπαθιωτάκη που χτες βράδυ άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Επισκοπή.
Ο αναπάντεχος χαμός του 24χρονου σκόρπισε θλίψη στο χωριό του το Αρκαλοχώρι όπου σήμερα το απόγευμα γράφεται η τελευταία πράξη του δράματος με την κηδεία του άτυχου νεαρού. Ο προσωπικός του λογαριασμός στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook έχει γεμίσει από μηνύματα αποχαιρετισμού από γνωστούς και φίλους που δεν μπορούν να πιστέψουν τον αναπάντεχο χαμό του.

Όπως έγραψε χτες το prismanews.gr η νέα τραγωδία σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 10 χτες το βράδυ. Ο 24χρονος οδηγός μοτοποδηλάτου στο δρόμο για την Επισκοπή, έχασε τον έλεγχο του οχήματος στο οποίο επέβαινε με αποτέλεσμα να πέσει να πάνω σε μία ελιά.

Ο θάνατος του σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν ακαριαίος. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όμως για τον 24χρονο οδηγό ήταν ήδη αργά.

Το ΕΚΑΒ ειδοποίησαν διερχόμενοι οδηγοί που είδαν τον 24χρονο νεαρό να βρίσκεται στην άκρη του δρόμου εν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σύγκρουση ήταν σφοδρή, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο νεαρός οδηγός.

prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση