GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θέλουμε ένα κόμμα ανοιχτό» διαμηνύει από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλ. Φλαμπουράρης

«Ασχολούμαστε με τον μικρόκοσμό μας, αν στις εξέδρες του Συνεδρίου ήταν οι εκατομμύρια των απολυμένων και των ανέργων θα μας έλεγαν ...


«Ασχολούμαστε με τον μικρόκοσμό μας, αν στις εξέδρες του Συνεδρίου ήταν οι εκατομμύρια των απολυμένων και των ανέργων θα μας έλεγαν ότι ''είστε αλλού''» ανέφερε στην ομιλία του στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, το μέλος της ΕΕ της ΓΣΕΕ, Γιώργος Γαβρίλης, υπογραμμίζοντας ότι «η δέσμευση στροφής μας στην κοινωνία είναι συνειδητή επιλογή». Ο κ. Γαβρίλης τόνισε ότι η αντίθεση κεφαλαίου-εργασίας είναι βασική και πρόσθεσε ότι «είμαστε ο πόλος που απορροφά την διεργασία που διεξάγεται στα συνδικάτα, στην κατεύθυνση της επανίδρυσης τους».
Επίσης έκανε λόγο για καπιταλιστική και νομισματική κρίση και υπογράμμισε ότι η πιθανή σύγκρουση με το ευρώ σημαίνει «να πάμε το σχέδιό μας ως τα κάτω».

«Επεξεργαζόμαστε αυτό το σχέδιο που ορισμένοι το θεωρούν ανέφικτο ή μη ρεαλιστικό» είπε ο κ. Γαβρίλης προσθέτοντας ότι «είμαστε οι χτίστες μιας κυβέρνησης της αριστεράς έτοιμης να αποτρέψει το σχέδιο που θέλει την ήττα της εργατικής τάξης».

Από την μεριά του ο κ. Παναγιώτης Μαντάς δήλωσε ότι το ΔΗΚΚΙ σύμφωνα με απόφαση του πρόσφατου συνεδρίου του δεν πρόκειται να αυτοδιαλυθεί, όπως δεν το έκανε «επί Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου».
Ο κ. Μαντάς υπεραμύνθηκε των απόψεών του τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι ορισμένοι θέλουν την απάλειψη των ιδεολογιών στην «μεταμοντέρνα εποχή».

Εξάλλου μιλώντας στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Αλέκος Φλαμπουράρης απευθύνθηκε προς τον Μανώλη Γλέζο, λέγοντας πως «τιμούμε τον Μανώλη, αλλά πρέπει κι ο Μανώλης να τιμά τους άλλους, δεν μπορεί να λέει ότι θέλουμε να τους διώξουμε».
«Κανέναν δεν θέλουμε να διώξουμε, θέλουμε ένα κόμμα ανοιχτό», υπογράμμισε ο κ. Φλαμπουράρης, επικαλούμενος, επίσης, τόσο τις αποφάσεις των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ στο προηγούμενο διάστημα και την ομόθυμη διάθεση που κατεγράφη στις συγκεντρώσεις-συζητήσεις που πραγματοποίησε προσυνεδριακά ο ΣΥΡΙΖΑ. express.gr

1 σχόλιο

  1. ΑΑΑΑΑ αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ::::και τα ξεσκίσματα του μνημονίου; και όλες οι πίπες που έλεγαν;!!!!!ΠΟΥΤΆΝΑ ΕΞΟΥΣΊΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!...ΕΊΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΚΌΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΕΕΕΕΕΕ;;; ΦΤΟΥ ΣΑΣ..ΒΟΡΙΔΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ..

    Συγχαρητήρια κύριοι ''ηγέτες'' της αριστεράς. Μετά την μεταπολίτευση τα καταφέρατε μιά χαρά!

    Μπορείτε, παρακαλούμε να μας πείτε.

    Πού είναι το συνδικαλιστικό κίνημα;

    Το φοιτητικό κίνημα;

    Το εργατικό-λαϊκό μήπως;

    Και μη μας πείτε ότι φταίει ο λαός που αδρανεί, που απέχει!


    Κάτι θα είδε ο λαός. Δεν μπορεί Θα είδε τους μεγαλοσυνδικαλιστές να τρέχουν πίσω απ' τα κόμματα, να γλείφουν την εξουσία, να γίνονται σταρ στα κανάλια, και αντί να πασχίζουν για τον κλάδο τους να προαλείφονται για βουλευτές και διοικητές οργανισμών!

    Θα είδε στις φοιτητικές συνελεύσεις, οι κομματικές οργανώσεις αντί να ασχολούνται με την έλλειψη συγγραμμάτων, υλικοτεχνικής υποδομής και την υποβάθμιση των σπουδών, να ''κατεβάζουν'' ψηφίσματα συμπαράστασης για το Αζερμπαϊτζάν και την Ακτή Ελεφαντοστού!

    Θα είδε τέλος τα ίδια τα κόμματα της αριστεράς, αντί να προωθούν τα κοινωνικά και λαϊκά αιτήματα να ασχολούνται μόνον με το μάντρωμα των προβάτων-ψηφοφόρων ώστε να σιγουρευτεί η είσοδος στην Βουλή και η κρατική επιχορήγηση!

    Και σαν κερασάκι στην τούρτα βλέπει τώρα, τώρα που ο ίδιος ο ελληνικός λαός εξοντώνεται μεθοδικά, αντί να υπάρχει ένα ενιαίο αντιμνημονιακό κίνημα, να οργανώνονται συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ !!!

    Φτού σας, να μη σας ματιάσουμε!

    Αν νομίζετε ότι βρίσκεστε ''έξω απ' το κάδρο'' της καταστροφής, γελιέστε.

    Έχετε και σεις σημαντικό μερίδιο ευθύνης για όσα συνέβησαν ως τώρα, αλλά προπάντων για όσα ΔΕΝ συμβαίνουν τώρα!

    Για την αδράνεια του λαού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση