GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάλα Πολιχνίτου: Τροχαίο με «εγκατάλειψη θύματος» και ... εγκατάλειψη της αλήθειας!

Πριν μερικές μέρες το Lesvosnews.net δημοσίευσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Δ/νσης Λέσβου... Στις 23-07-2013) το βράδυ...


Πριν μερικές μέρες το Lesvosnews.net δημοσίευσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Δ/νσης Λέσβου...
Στις 23-07-2013) το βράδυ, συνελήφθη στον Πολιχνίτο της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολιχνίτου, ένας 25χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για «πρόκληση τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη».

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, ο 25χρονος, προχθές (22-07-2013) το βράδυ, στην περιοχή Σκάλα Πολιχνίτου της Λέσβου, κινούμενος με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, παρέσυρε και τραυμάτισε ένα 8χρονό αγοράκι που ήταν πεζό, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

Αμέσως μετά τη δημοσίευση της είδησης το Lesvosnews.net δέχτηκε πολλά μηνύματα και διαμαρτυρίες ανθρώπων που ήταν μάρτυρες στο περιστατικό. Μας κατηγόρησαν ότι γράφουμε ψέμματα και ότι έχουμε παραποιήσει την αλήθεια.

Με βάση τις μαρτυρίες τα γεγονότα έχουν ως εξής:

Ο 25χρονος που εργάζεται delivery σε επιχείρηση εστίασης του Πολιχνίτου το βράδυ της 22ης Ιούλη κινούνταν με το μηχανάκι του (μικρού κυβισμού) στο δρόμο της Σκάλας Πολιχνίτου και με μικρή ταχύτητα. Στην είσοδο του οικισμού της Σκάλας Πολιχνίτου εκεί που βρίσκονται τα πρώτα καφενεία ένα 8χρονο αγοράκι που είχε διαφύγει της προσοχής των γονιών του πετάχτηκε στο δρόμο τρέχοντας. Ο οδηγός μόλις το είδε προσπάθησε να το αποφύγει και έριξε κάτω το μηχανάκι του ώστε να μην χτυποήσει το αγοράκι. Τελικά το μηχανάκι χτύπησε ελαφρά στο πόδι το 8χρονο αγόρι. Σοκαρισμένος ο 25χρονος έτρεξε δίπλα στο αγοράκι. Είχε μερικές γρατζουνιές στο γόνατό του. Το αγοράκι παρακάλεσε τον 25χρονο να μην αναφέρει τίποτα στους γονείς του γιατί φοβόταν ότι θα το μαλώσουν που βγήκε στο δρόμο μόνο του. Αμέσως μετά το 8χρονο αγοράκι σηκώθηκε και έφυγε.

Την επόμενη μέρα οι γονείς του παιδιού πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Πολιχνίτου και κατήγγειλαν τροχαίο με εγκατάλειψη θύματος! Ο 25χρονος βρέθηκε κατηγορούμενος και συνελήφθη !

Πληροφορίες αναφέρουν οι γονείς του 8χρόνου αγοριού έχουν προσωπικές διαφορές με τους γονείς του 25χρονου.

lesvosnews.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση