GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση έχει πυξίδα το μνημόνιο

Για «πολυνομοσχέδιο-έκτρωμα» κάνει λόγο η Κουμουνδούρου αναφορικά με τα μέτρα και τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση προς ψήφιση στη Β...

Για «πολυνομοσχέδιο-έκτρωμα» κάνει λόγο η Κουμουνδούρου αναφορικά με τα μέτρα και τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση προς ψήφιση στη Βουλή. «Την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός διαβεβαιώνει ότι... δεν θα υπάρξουν πρόσθετα μνημονιακά μέτρα το Σεπτέμβριο, με την ίδια θέρμη που υποστήριζε ότι δεν θα υπήρχαν και το καλοκαίρι, η κυβέρνηση φέρνει το νέο πολυνομοσχέδιο-έκτρωμα στη βουλή, επιδεικνύοντας τη γνωστή της συνέπεια λόγων και πράξεων» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν δική τους πυξίδα είναι το μνημόνιο, δική μας είναι η υπεράσπιση της δημοκρατίας και των συμφερόντων του ελληνικού λαού. Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και την ενωτική συμπόρευση όλων των δυνάμεων που αντιστέκονται στη μνημονιακή βαρβαρότητα» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ που καλεί τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή στις αυριανές απεργιακές κινητοποιήσεις.

Παράλληλα κάνει λόγο για «μεγάλο θράσος» της κυβέρνησης, η οποία είναι αποφασισμένη να κάνει πράξη τις απαιτήσεις των δανειστών. «Θέλει πραγματικά μεγάλο θράσος να βαφτίζονται οι μαζικές απολύσεις, η προωθούμενη μείωση του κατώτατου μισθού, η διάλυση των ΟΤΑ, της παιδείας και της υγείας, μέσα για την καταπολέμηση της ανεργίας και την ανάπτυξη» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει: «Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα για μια κυβέρνηση αποφασισμένη να υλοποιήσει τις απαιτήσεις των δανειστών, αδιαφορώντας για τις δραματικές επιπτώσεις στο βιοτικό επίπεδο και την ποιότητα ζωής της πλειοψηφίας της κοινωνίας».
euro2day.gr

1 σχόλιο

  1. ΑΝΤΕ ΚΑΡΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΕΝΟΙ.ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ
    ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση