GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δωρεά μηχανημάτων στο Παίδων «Αγλ. Κυριακού»

Σε δωρεά μηχανημάτων προς το Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» προχώρησε ο ανθρωπιστικός Οργανισμός «Lifeline Hella...


Σε δωρεά μηχανημάτων προς το Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» προχώρησε ο ανθρωπιστικός Οργανισμός «Lifeline Hellas».
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης παρέστη σήμερα στο νοσοκομείο για την δωρεά, ενώ παρούσα ήταν και η ιδρύτρια του Οργανισμού, πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε σημαντική τη δωρεά, τονίζοντας ότι «είναι πολύ σημαντικό σε εποχές κρίσης να βοηθάμε ο ένας τον άλλον».

«Δόθηκαν μηχανήματα απολύτως απαραίτητα για τα παιδιά μας και μόνο ευγνωμοσύνη μπορούμε να εκφράσουμε για αυτό», είπε.

Ευχαρίστησε ακόμη τη διοίκηση, το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό για τις υπηρεσίες τους και σημείωσε: «Είμαστε σε ένα υπέροχο νοσοκομείο που ξεκίνησε από μια μεγάλη δωρεά. Σήμερα η συγκεκριμένη δωρεά, όπως και άλλες, έχουν συμβάλλει στο να έχουμε ένα νοσοκομείο το οποίο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα του εξωτερικού. Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στα παιδιά μας και εμείς ως Υπουργείο Υγείας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για το ενισχύσουμε, καθώς πιστεύουμε πάρα πολύ σε αυτό το νοσοκομείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση